- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
NRG
tag
Hali
Ez sem egy pörgős topicHa valakit érdekel van egy eladó AccessGateway 4.5 advanced edition könyvem a CTX-1308AI amitől jelképes összegért megválnék.
-
anulu
félisten
udv mindenkinek!
nem talaltam Citrix-szel kapcsolatos temat, gondoltam nyitok neki egyet. igaz, hogy eleg szuk reteget erint, de talan tudunk egymasnak tanacsokat adni
kezdenem is rogton egy bajommal.
adott egy halozat, router mogott, domain controller (2003 ent), valamint egy citrix server (4.5, 2003 standard r2-n).
a problemam az, hogy web interface-en keresztul a citrix megnyilik, az .ica file le is toltodik, ellenben utana azt irja ki, hogy
"Cannot connect to the Citrix XenApp server.
There is no Citrix XenApp server configured on the specified address."a 1494, 2512 es 2513 portok forwardolva vannak routerbol, valamint a http portja (nem a standard 80-ason megy, egyeb webes alkalmazasok miatt).
domainen belulrol tokeletesen megy (localhalon) minden, azonban kulso helyrol a fenti hibauzenet jelenik meg es nem tudom mit kene kijavitanom, hogy rendesen mukodjon.
remelem, tud valaki erdemi segitseget adni. kulfoldi forumokat olvasgattam ezzel kapcsolatban, de sajnos nem lettem okossabb tole
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Futás, futópályák
- OTP Bank topic
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xbox tulajok OFF topicja
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest