Hirdetés
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Két butatelefon és egy 5G-s okos a HMD-től
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
NRG
tag
Hali
Ez sem egy pörgős topicHa valakit érdekel van egy eladó AccessGateway 4.5 advanced edition könyvem a CTX-1308AI amitől jelképes összegért megválnék.
-
anulu
félisten
udv mindenkinek!
nem talaltam Citrix-szel kapcsolatos temat, gondoltam nyitok neki egyet. igaz, hogy eleg szuk reteget erint, de talan tudunk egymasnak tanacsokat adni
kezdenem is rogton egy bajommal.
adott egy halozat, router mogott, domain controller (2003 ent), valamint egy citrix server (4.5, 2003 standard r2-n).
a problemam az, hogy web interface-en keresztul a citrix megnyilik, az .ica file le is toltodik, ellenben utana azt irja ki, hogy
"Cannot connect to the Citrix XenApp server.
There is no Citrix XenApp server configured on the specified address."a 1494, 2512 es 2513 portok forwardolva vannak routerbol, valamint a http portja (nem a standard 80-ason megy, egyeb webes alkalmazasok miatt).
domainen belulrol tokeletesen megy (localhalon) minden, azonban kulso helyrol a fenti hibauzenet jelenik meg es nem tudom mit kene kijavitanom, hogy rendesen mukodjon.
remelem, tud valaki erdemi segitseget adni. kulfoldi forumokat olvasgattam ezzel kapcsolatban, de sajnos nem lettem okossabb tole
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Windows 11
- Milyen videókártyát?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Milyen autót vegyek?
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- ZTE Blade A31 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3117
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest