- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- IMEI szám tiltva bankba? Google wallet nem működik.
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Új hozzászólás Aktív témák
-
anulu
félisten
udv mindenkinek!
nem talaltam Citrix-szel kapcsolatos temat, gondoltam nyitok neki egyet. igaz, hogy eleg szuk reteget erint, de talan tudunk egymasnak tanacsokat adni
kezdenem is rogton egy bajommal.
adott egy halozat, router mogott, domain controller (2003 ent), valamint egy citrix server (4.5, 2003 standard r2-n).
a problemam az, hogy web interface-en keresztul a citrix megnyilik, az .ica file le is toltodik, ellenben utana azt irja ki, hogy
"Cannot connect to the Citrix XenApp server.
There is no Citrix XenApp server configured on the specified address."a 1494, 2512 es 2513 portok forwardolva vannak routerbol, valamint a http portja (nem a standard 80-ason megy, egyeb webes alkalmazasok miatt).
domainen belulrol tokeletesen megy (localhalon) minden, azonban kulso helyrol a fenti hibauzenet jelenik meg es nem tudom mit kene kijavitanom, hogy rendesen mukodjon.
remelem, tud valaki erdemi segitseget adni. kulfoldi forumokat olvasgattam ezzel kapcsolatban, de sajnos nem lettem okossabb tole
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest