- Milyen okostelefont vegyek?
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csucsko
csendes tag
Sziasztok ,
A CCNP security négy vizsgájáról (SISAS,SENSS,SIMOS,SITCS)van valakinek tapasztalata? Esetleg aki mind a négyen túl van? Időnként felmerül bennem ,hogy szívesen neki futnék mert érdekel hasznos is , viszont a CCNA security vizsgáról én is hasonlóan negatív és demoralizáló tapasztalatokkal jöttem ki mint ahogy itt többen is írták, és ez el is viszi a lelkesedésemet. Ráadásul OCG -is csak a SISAS-hoz van ,CBT videók vannak hozzá de az minden bizonnyal az kevés.
Egyszóval kíváncsi lennék azok tapasztalataira akik mégis belevágtak. -
csucsko
csendes tag
Sziasztok,aki esetleg többet foglalkozott már ASA-val. ADSM-ből hogyan lehet előcsalni a tűzfalon átmenő forgalomra vonatkozó logokat? Úgy értem napokra visszamenőleg dátum szerint visszakeresni forgalmi logokat . A real time log viewer-ből csak az aktuális forgalom látszik.
-
csucsko
csendes tag
https://www.portfolio.hu/vallalatok/karrier/havi-250-ezertol-az-18-millioig-mitol-fugg-egy-informatikus-fizetese.282508.html
Ez az eredeti cikk.
Kicsit azért ledöbbentem.Akkor ezek szerint csendben elszaladtak mellettem a fizetések.Szépen összecsomagolom a kis CCNP-met meg a CCNA secutity-mat és körülnézek a piacon mert jelenleg a minimumot sem ütöm meg.
Köszi a véleményeteket
-
csucsko
csendes tag
Tegnap a portfólió.hu-n érdekes összefoglaló cikk jelent meg az IT-s fizetésekről. Egy ilyen összefoglaló táblázatba rakták össze a nyilatkozó HR-esek , fejvadászok véleményét. Nekem a senior hálózati mérnök átlag 850e, max 1,1 M fizetése ütötte meg a szemem . Csak én találom eltúlzottnak még budapesti viszonylatban is? Nem annyira specializált terület,ezért embert is lehet találni . Kíváncsi lennék a véleményetekre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- E-roller topik
- OpenWRT topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Politika
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kibertámadás: rávették az IT-s ügyfélszolgálatot, hogy resetelje a jelszavakat
- Spórolós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Alkoholista nevelde
- További aktív témák...
- Celsius H770 15.6" FHD IPS Xeon E3-1505M v6 M2200 32GB DDR4 512GB + 1TB HDD magyar vbill ujjlolv gar
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- XPS 15 9500 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H GTX 1650Ti 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Logitech g920 váltóval
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest