-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyber_Bird
senior tag
válasz
csucsko #14179 üzenetére
Tapasztalataim szerint nem eltulzott.
Teljesen realis a max 1.1M sot olyanokat is ismerek akik tobbet kapnak ennel.Nyilvan a senior nalam 5 ev tapasztalattal kezdodik.
Es azt latni kell, hogy 5 ev tapasztalat nem egyenel 5x1 ev tapasztalattal azert.A piac ezeket jol be szokta arazni erzesem szerint.
-
Yeffy
veterán
válasz
csucsko #14179 üzenetére
nem talaltam az oldalukon ezt a cikket, lehet, hogy en voltam bamba, megtenned, hogy belinkeled? megkoszonnem.
mondjuk nezem a bevagott tablazatot, tenyleg eleg erdekes - es jol hangzo - szamokat latok, bar engem a rendszer mernok (gondolom az itteni sys engineer tukorforditasa) ami erdekelhet, ebben probalom magamat elinditani - egyelore keves sikerrel.
ha ezek valos szamok, es nem csak egy ket top pesti ceg top managerenek jar, akkor akar meg alternativa is lehet, ha esetleg egyszer ugy dontok, hogy hazatantorgok.de en tovabbra is szkeptikus vagyok ezekkel az adatokkal...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Nagyrobogósok baráti topikja
- OLED TV topic
- Motoros topic
- Formula-1
- Gurulunk, WAZE?!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen okostelefont vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- Topping D30 Pro (ezüst) eladó
- ! AMD Brutál Gamer Konfig ! 9800X3D / 7900XTX ( RITKASÁG ) 32Gb RAM 32Colos ROG Monitor
- Gamer Billentyűzet Akció ! Steelseries, Razer, Logitech, Corsair - Számlával, Garanciával, Ár alatt!
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Hálózati rendszermérnök és IT rendszerüzemeltetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest