- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Proci85
senior tag
Sziasztok
Köszönöm a választ. Tudom kicsit banális kérdés, de a teszt kérdésekből azt látom, hogy nagyon bit szinten rákérdez a dolgokra. Nem győzöm félmondatonként értelmezni ezt a nyomorult szöveget. Többször ott rejti el a választ, a leckéhez tartozó quizben meg rákérdez
Szóval, ha a 800 oldalt nem is fogom bötüről-bötűre bevágni, legalább az összes quiz válaszát érteni szeretnémEz a Training360 CCNA bootcamp tanfolyam előtt küldött felkészítő pdf. Training360_ICND1v3_StudentGuide.pdf
Interconnecting Cisco Networking Devices, Part 1
Student Guide Volume
Version 3.0Láblécben: © 2016 Cisco Systems, Inc. Interconnecting Cisco Networking Devices, Part 1 (ICND1)
Szóval hivatalos anyagnak tűnik, azért fura, hogy hibás, de most már biztos, hogy az, mert annál a leckénél 7 kérdésre 6 választ ad.
Ez is rossz:
Which of the following is the correct command syntax for a Cisco router?
A. Router#trace route 192.168.1.1
B. Router#traceroute 192.168.1.1
C. Router#tracert 192.168.1.1
D. Router#trace 192.168.1.1Válasz: 6. A
Szerencsére volt egy 2960, 881G ahol validálni tudtam a választ.Jó lesz fenttartással kezelni ettől kezdve a válaszait
Nem tudom, nem probléma, ha néha beküldenék 1-2 problémás kérdést? Bizonyára más is tanulhat belőle.
Nem vagyok sík, de eddig mikrotikeztem, a cisco világa új nekem, tehát nagyon alap hálózati kérdésekkel nem fárasztanálak titeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged