- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FecoGee
Topikgazda
válasz
Zola007 #11449 üzenetére
Semmi nem szol ellene.
Igen, ezt a papirt kapod. Csak a CCIE/CCDE melle jar egy szep emlektabla, a tobbihez adjak ezt a papirlapot.Az ICND2-vel a CCENT-t mar hosszabbitod, es az ICND2 letetele utan 3 evig ervenyes a CCNA-d.
Ui: tetszik hogy ennyire utana mesz a dolgoknak, nem kerdezed meg szazadszor ugyanazt, amit mar mas.
-
Methionyl
senior tag
válasz
Zola007 #11436 üzenetére
Az igen
2 év alatt már CCNP is lehet az ember ha akarja.
Más: A Cisco szoftverét használják majd az informatika érettségin Kezdődik..
-
FecoGee
Topikgazda
válasz
Zola007 #11436 üzenetére
Ugyanannyi igen. Utolag abbol lehet megmondani hogy CCENT papirt kapsz az elso fele utan, CCNA-t a masodik fele utan. Ha egyben csinalod csak CCNA papirt kapsz. En is kulon csinaltam. Kevesebbet kell egy vizsgara tanulni, ha esetleg buksz kevesebb penzt buksz.
Nem kell ra annyi ido. Ha erdekel es rafekszel akkor fel ev alatt megvan.
-
Methionyl
senior tag
-
olloczky
senior tag
-
quby
őstag
válasz
Zola007 #11424 üzenetére
Hát ha PC-ket nem virtualizálod 12 példányban win7-el akkor simán. Mint az előttem iró irta 20-25 eszköz elmegy 8 -12 GB RAM-al. Tegnap egy 11 routeres multiarea OSPF topologián játszottam + 1 win7. Össz 8GB RAM a gépben azon ESXI abban fut a unetlabos VM + a win7 (csak a win megeszik 2GB-t, azért csak ennyit mert nam kap többet
) Igy volt a ram felhasználás 6,9GB
Ha gépet is akarsz akkor VPCS. qemu-s, kis eröforrásigényű, pár mega. Parancssoros, linux szerű. De arra, hogy pingelj, telnetelj, traceroute-olj (ezt a szót vajon hogy irná Grétsy tanáúr??) tökléletes. Jaaa és qrv@ gyors is! Itt és itt nézz szét. Ha tovább is akarsz vele foglalkozni megéri elmélyedni benne kicsit.
Azt mondják PT elég CCNA-hoz, ami igaz is, de én utálom. Nem mindig azok a parancsok, sok hasznos dolog nincs benne stb.Ugylátom közben megelöztek....
-
FecoGee
Topikgazda
válasz
Zola007 #11420 üzenetére
CCNA-hoz szerintem egy viszonylag alap gep eleg. Nekem 25 router jol elfutott 12 GB RAM-on.
Jok amiket irtal csak szerintem routerre kar kolteni. Kabelezni kell meg hangos, es ugyanazt tudod virtualisan is. Switchet is lehet virtualisan csak sok feature nem megy sajnos (ASIC miatt, azt nem lehet emulalni rendesen).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged