-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti.22
senior tag
válasz
FecoGee #7714 üzenetére
Jaja, hogyisne. Főleg, hogy az egyik nagy HSRP feladatnál (STP-snek jobban örültem volna, mert azt jobban tanulgattam, HSRP-t utóbbi időben nem nagyon nézegettem) kínomban már a kapott papírra írogattam a prioritásokat, hogyha lemegy X interfész, akkor a tracking miatt melyiknek mekkora lesz a prioritása, mivel 2 válasz is jó volt elsőre. Jó, azért nem ennyi volt csak, komolyabban képzeljük el a 2 számjegyű számokkal való számolást (többet nem árulhatok el, mert hát nem lehet). Szóval mivel pöttyözős feladat volt, nem pipálós, ezért csak 1 megoldás van, idő meg fogy..., de aztán nagy nehezen ki tudtam számolni, hogy a megadott követelményeknek megfeleljen a válasz és abból már csak tényleg 1 volt jó.
Ezt, hogy a következő a CCIE, ezért fizet valaki, hogy mindenkinek írod?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3210, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest