Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- iPhone topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tusi_
addikt
Azt még nem próbáltam. Múltkor a BGP hirdetést NAT-al akartam megoldani és megintcsak befordult
Ezt inkább az éles routeren próbálom ki. Paraméter mapban a HTTP headerek vizsgálatát akartam beállitani, de nem ismerte a parancsot.Ha jól vettem ki a szavaidból, akkor most már ha két sub interfész pl. ugyanabban a zone memberben van, akkor sem megy a forgalom köztük, csak a kinti forgalom (Lan2public)? Eddig ugye az volt, hogy ha egy interfész nincs egyik memeberben sem, akor az nem tud dumálni senkivel, de az azonosak egymással is, meg a nettel is. (esetedben a Publiccal)
Én még router on a stickel csináltam és a sub interfészeket tettem belső zónába, de simán ment a forgalom köztük.
Lehet ezzel kapcsolatban majd teszek fel kérdéseket priviben és ha időd kedved van, akkor válaszolsz rá
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Nintendo Switch 2
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- E-book olvasók
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- iPhone topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Akku: 83%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Alkatrész felvásárlás (VGA, CPU, félkonfig, konzol, notebook, komplett gép)
- Apple Watch Series 9 (GPS + Cellular), 45mm, prémium rozsdamentes acél, zafírkristály
- Precision 5680 16" FHD+ IPS i7-13800H RTX A1000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Apple iPhone 14 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 12 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3335, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest