Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tusi_
addikt
Woww
Zsolti
3 év akart lenni, csak az kimaradt. Ferkének van igaza, nem menni madzsar már jól, lenni kint Dójcsland 1 hete :
Ne add fel. Most már azt mondom, hogy nehezebb a route. Illetve nem nehezebb, több. Sokkal több mindent kell megtanulni, rengeteg konfiguráció az összes protokolból, a végére már keveri az ember. Érthetőbb, de sokkal több. Az STP szvsz a legnehezebb része a switchnek a First Hop Redudancy protkolok már csak mese. Van Hucaby barátunknak nagyon frankó videója erről, azt megnézed, egyből tiszta lesz. Visuális tipusok vagyunk NA
Tud a gyerek, csak könyvet ne irjon 
FecoGee: nem infó, csak gondoltam, ha az EIGRP open source lett, akkor leváltják a más Vendorú routerek is. EIGRP SZVSZ jobb, gyorsabb, kevesebb nyűg, mint az OSPF. Javits ki, ha nem. Szerény tudásommal nem tudnék olyat mondani hirtelen, ami az OSPF mellett szólna.
Mondasz valamit a CCIE könyvvel. Úgyis mélyebben érdekel a téma, lesz..om a vizsgát, mikor teszem le.
Ja azt észre vettem, hogy nem jó a könyv, de igazából nem Hucabyra haraxom, hanem a lektorra. Azért olyat kihagyni, hogy az első lépés PVLAN előtt a vtp mode transparent..... Elég durva.Zsolti. Ha valami nem tiszta, akkor ird be nyugodtan, én sw-ből nagyon felkészültem. FecoGee meg pláne

(Wifi-t, Voice-ot ne kérdezz, azt én is bemákoltam a vizsgán, hogy kevés volt.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Assetto Corsa Rally
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SSD kibeszélő
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Microsoft Excel topic
- Valami baja van a tápomnak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX RTX3080TI O12G GAMING
- ASUS ROG Delta S USB-C
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Lenovo ThinkVision LFD E65 65" LFD kijelző új
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Tud a gyerek, csak könyvet ne irjon 
FecoGee
crok