- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One mobilszolgáltatások
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Proci85
senior tag
Nekem vért izzadós volt a CCNA 2x1000 oldalas angol könyv átrágása, pedig 15 év linuxozás + hálózati, tűzfalas alapismeretek, gyakorlatok megvoltak. 5 évnyi Mikrotik haladó kezelés is.
Aztán van ismerősöm, aki magától kipimpelte magát CCNP szintig, mert ráállt az agya.
Én nem ezzel kelek-fekszek, nekem idegen volt és túl mély. Mármint a vizsga. Bit szinten mindenre rákérdeztek.Ha téged tényleg ez érdekel és nem csak a gyorsan megszerezhető zsíros állás érdekel, akkor hajrá. Egyébként óvatosan, mert sok órát el lehet rá égetni és közben érdemi haszna nincs a karrieredre.
Egyébként ma IT tananyagból kánaán van. Minden xar letölthető a netről. Na erre érdemes áldozni. Nézz szét a youtube-on az akár felszínes oktató videókban. Érdekel ez téged mélyebben? Ha nem, keress más témát. nem csak a Ciscoból lehet megélni, ha IT-s vagy.
Mondjuk meló után szerencsés ha nem gamezel meg xarságokra lövöd el a szabadidőd, hanem kőkemény önképzésre. Ha jól nyomod, 1-2 év alatt megtérül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest