- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Egy óra, két rendszer
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A5 (2017) - lottóötös
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Garmin topik
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FecoGee
Topikgazda
Sziasztok!
Úgy látom picit kezd személyeskedésbe menni a téma, kérlek titeket erre figyeljünk oda. Nem kell, hogy egyezzen a vélemény, de annyit nem ér az egész hogy feszültség legyen köztünk!
Azzal én sem értek egyet hogy az Enterprise Networking halott lenne. Gondolj csak a DNA-ra, nyomják ezerrel, fejlesztik. Az én tapasztalatom alapján és az ügyfelek ahol dolgoztam mindenhol messze álltunk az SDN alapú működéstől. Jobb esetben volt rá teszt, meg tervek, de legtöbb helyen bizony a jó öreg OSPF/BGP dolgozott. Sok helyen baromi régi Catalyst-ok üzemelnek, fényévekre van az SDN, és nem is feltétlenül kell a skálán egyből a legmagasabbra ugrani.
A DC-s részről nem nyilatkoznék mert nekem peremterület és nem látok bele részletesen, de mindenki mondandójában van szerintem igazság. Abban is, hogy ne Magyarországból induljunk ki feltétlenül, de én mondjuk csak abból tudok, hiszen nekik dolgozom. Amit látok a cégnél hogy megy az ACI és a sima VXLAN alapú fabric is, méret kérdése.
Én pl. most tesztelek SD-WAN-t és SD-Access-t is, mindkettő enterprise irány. Meg kell hagyni baromi drága. Az SD-WAN-nál a licenszek, az SD-Access-nél a DNA Center plusz a licenszek. Nem könnyű rá forrást szerezni. Viszont pont most tesztelünk Cisco 1800S szenzorokat a DNA-vel, egyelőre nem jött össze a dolog mert a 3rd party SSID csak 2.1-től támogatott mi meg 1.3-n vagyunk, de pl. ez is tök jó kis eszköznek tűnik.
Illetve én még mindig hiszek abban, hogy az R&S (már csak azért is így hívom) mindennek az alapja, utána lehet menni más irányba. Elfogadom, hogy jönnek az SDN dolgok és hogy tényleg ki kell tekinteni a határon túlra, de én megmondom őszintén hogy nem érzem magam "elavultnak" a magam kis RS tudásával, egyelőre (és szerintem még jó ideig) van bőven olyan projekt ami ide kapcsolódik, az újakat pedig tanulom hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Motoros topic
- Részesedést vásárolhat az USA az Intelben
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Videó stream letöltése
- Gitáros topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Építő/felújító topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Aoc 1080p 75hz 27" GRÁTISZ ALZAERGO MONITORKAR!
- HP 15 Pavilion FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Gamer Intel Core i5 12400 / 16GB DDR4 / GTX 1660 SUPER 6GB / 256GB NVME SSD / 1TB HDD /
- RAM --- SoDIMM --- SD-DDR1-2-3
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest