Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Bizarr babával és gigateleppel futott be a OnePlus ásza
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadger
tag
válasz
vadger
üzenetére
Sikerült, korábban is próbáltam más böngészőkben, érdekes módon most egy firefoxban engedte a fizetést...
Hogy jobban a témába vágjak, hátha érdekel valakit. Éppen a DevNet Associate vizsgára készülök (emiatt ba**akodtam a voucherrel), tök véletlenül munkahelyen belefutottam egy kvázi DevNet jellegű problémába, és gondoltam megosztom, hátha valakinek hasznos.
Alapvetően Azure cloud-ban menedzselem a network-öt, és sokszor kell random hálózati eszközöket építeni (Cisco, F5, Palo Alto) majd azokat konfigurálni, üzemeltetni.
Hetek óta próbálkozom egy F5-öt építeni, de az F5 féle github-os template a mi igényeinknek nem felel meg pontosan. Az F5 supportot cseszegettem heteken át, hogy miért nem úgy működik a template ahogy mi szeretnénk (mondjuk egy teljesen jogos request amúgy), support persze nem tudja, github támogatás lassú, engineering team, stb stb.De meguntam, gondoltam belenézek, ha más nem oldja meg helyettem már.
Szóval a template egy ARM template, JSON kóddal, mivel nem vagyok programozó, azért nekem is kínai kissé, de kis átolvasás és értelmezés után megtaláltam, mi rontja el a mi igényeinkhez képest, a template-ben odaszúrtam egy negálást az egyik változóhoz, és már működik is ahogy szeretnénk.Nem isteníteni akarom magam egy not szócska miatt, csak ez is megerősít, hogy nem hülyeség elindulni a DevNet vonalon, legalábbis én látok benne rációt, és hozzáteszem abszolút hálózatosként tekintek magamra, nincs programozási tapasztalatom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Milyen TV-t vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Diablo IV
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Projektor topic
- Bizarr babával és gigateleppel futott be a OnePlus ásza
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Dell Precision 3571 FHD / i7-12800H 14C / 16-32G D5 / 512G / Iris XE + NV T600 Box WS tervező
- PC konfiguráció összeállítás igény szereint, csak új nem használt alkatrészekkel, garanciácal!
- Lenovo P1 GEN 5/16'WQUXGA 4K TOUCH/i7-12800H vPro/32GB DDR5/4TB SSD/RTX A4500 16GB GDDR6/GARANCIA!!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 20.5, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4650G 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
FecoGee
crok