Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vadger

    tag

    válasz vadger #15456 üzenetére

    Sikerült, korábban is próbáltam más böngészőkben, érdekes módon most egy firefoxban engedte a fizetést...

    Hogy jobban a témába vágjak, hátha érdekel valakit. Éppen a DevNet Associate vizsgára készülök (emiatt ba**akodtam a voucherrel), tök véletlenül munkahelyen belefutottam egy kvázi DevNet jellegű problémába, és gondoltam megosztom, hátha valakinek hasznos.

    Alapvetően Azure cloud-ban menedzselem a network-öt, és sokszor kell random hálózati eszközöket építeni (Cisco, F5, Palo Alto) majd azokat konfigurálni, üzemeltetni.
    Hetek óta próbálkozom egy F5-öt építeni, de az F5 féle github-os template a mi igényeinknek nem felel meg pontosan. Az F5 supportot cseszegettem heteken át, hogy miért nem úgy működik a template ahogy mi szeretnénk (mondjuk egy teljesen jogos request amúgy), support persze nem tudja, github támogatás lassú, engineering team, stb stb.

    De meguntam, gondoltam belenézek, ha más nem oldja meg helyettem már.
    Szóval a template egy ARM template, JSON kóddal, mivel nem vagyok programozó, azért nekem is kínai kissé, de kis átolvasás és értelmezés után megtaláltam, mi rontja el a mi igényeinkhez képest, a template-ben odaszúrtam egy negálást az egyik változóhoz, és már működik is ahogy szeretnénk.

    Nem isteníteni akarom magam egy not szócska miatt, csak ez is megerősít, hogy nem hülyeség elindulni a DevNet vonalon, legalábbis én látok benne rációt, és hozzáteszem abszolút hálózatosként tekintek magamra, nincs programozási tapasztalatom.

    [ Szerkesztve ]

    CCNA RS, Security és egyéb hálózati témák oktatása: https://ccnaoktatasmagyarul.hu

Új hozzászólás Aktív témák