- Magyarított Android alkalmazások
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kavik
csendes tag
Szia,
köszi! erre jutottam én is, az okj felejtve. valami linux cert-en gondolkodtam még, de egyenlőre eleresztettem ezt a kérdést. végeztem az icnd2 könyvel, ismételgetek és kb 2 hét múlva megpróbálom. majd utána foglalkozom ezzel. angol megy jól, de külföldre nem tervezek.
ha már az utálatnál járunk, a könyv utolsó 2 fejezete a cloud meg az SDN világa kicsit kikezdte a lelkesedésem
szerintem teljesen értelmetlen erre a szintre, pláne ilyen formában. értem hogy mindkettő egyre fontosabb szerepet kap, de ez a 15-20 oldal ahhoz kevés hogy megérje belemenni, de igazából semmivel sem adott többet mint amit gondoltam volna magamtól az elolvasás nélkül. leszámítva pár fogalmat ami igy önmagában semmit sem ér. de lehet csak kifáradtam az elmúlt 4-5 hónap tanulásban...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Garmin Fenix 8 Amoled 51mm Sapphire Carbon Gray DLC - Használt, karcmentes
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Apple iPhone SE 2020 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPad Pro 11 gen 2 + magic keyboard magyar makulátlan új állapot
- AMD Radeon RX 6700 XT 12GB
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged