- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
bopeti98
őstag
válasz
stopperos #2621 üzenetére
Nálam nat.pool.telekom.hu a host name.
Akkor ezek szerint a Telekom nat-olja a címemet?Bocsi, félrenéztem az IP cím naplóba a dolgot és a mobilnetnek a host nevét írtam. A kábelnetnek nálam is catv.pool.telekom.hu
Szóval akkor ezzel el lehetne érni a belső hálózatra kötött merevlemezt a megfelelő beállítások után?
-
bopeti98
őstag
Sziasztok!
Van egy ASUS RT-N65U router az EPC3925 mögé kötve. Az ASUS-ba statikus WAN IP van beállítva ( 192.168.0.2 ) alapértelmezett átjárónak meg ugye az epc3925 LAN IP-je van beállítva ( 192.168.0.1 ). Már jó ideje így van és működik is minden viszont most szeretném megoldani hogy az ASUS-ra kötött 1 terás külső merevlemezt ne csak belső hálóról hanem távolról is el lehessen érni. Rögtön kezdtem is volna a DDNS beállítást az Asus-ba de sajnálattal tapasztaltam hogy mivel nem publikus IP-je van a cuccnak hanem ez a 192.168.0.2 így nem fog működni a dolog.
Van valami megoldás hogy mégis beállítsam azt a ddns-t? Fontos lenne hogy távolról is elérhessem a merevlemezt. -
bopeti98
őstag
Sziasztok!
Telekomos Cisco EPC3925-ben hogyan lehet működésre bírni a szülői felügyeletet?
Pár ismertebb torrent oldalt beállítok a "Blocked Domain List"-hez az "Enable Parental Control"-t kipipálom, rámegyek az "Apply" gombra viszont ugyanúgy elérhetőek maradnak a blokkolásra beállított oldalak.
Ennyire lebutítja az eszközt a Telekom vagy én rontok el valamit? -
bopeti98
őstag
Sziasztok!
Miért nem tudok csatlakozni a Cisco Wi-Fi hálózatára?
Ezt írja ki:Reboot megvolt de még mindig ezt írja ki a gép.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged