Új hozzászólás Aktív témák
-
Sasos
senior tag
Régen csak a 25-öst tiltották, de ha betelefonáltál, akkor azt is feloldották.
Azt meg kétlem, hogy minden 2 jegyűt blokkolnának, mert akkor a saját routered webfelületét se érnéd el kintről, vagy egy FTP-kapcsolat se épülne fel szabvány porton, azt meg észrevennénk szerintem a telekomos topik panaszáradatából. Nekem még 3 hónapja simán ment a 80-as és a 21-es port is, mondjuk előtte vagy 3 évvel kinyittattam velük a 25-öst.
Honnan van az infó, hogy minden 2 jegyűt blokkolnak? -
-
Ha itt teszteled a 88-as portot, nyitottnak jelzi azt?
-
-
-
A kamera IP címe 168.123.x.x, a CISCO-é pedig 192.168.0.x? Most nem tudom, hogy ez a keveredés továbbra is azért van, mert nem tudhatjuk meg a LAN IP címeket (aminek igazából semmi értelme, hiszen azzal senki nem megy semmire), vagy pedig továbbra is keveredés van a hálózatodon. A LAN hálózatnak egy tartományba kell esnie, vagyis ha a CISCO címe 192.168.0.1, akkor a fixen kiosztott IP címeknek is 192.168.0.x tartományba kell esni, másképp nem tudnak működni a port forwardok sem.
-
A 123.123.11.x nem magánhálózati (privát) címtartomány, szerintem célszerű lenne azzal kezdeni, hogy a LAN-t átállítani egy megfelelő tartományba, ami alapesetben 192.168.x.x.
-
-
Sasos
senior tag
Nekem már nincs Telekomos netem, de nemrég még úgy volt, hogy koax esetén nem változott az IP cím. Így nem nagyon van szükséged a no-ip-re sem. Lesd meg mi az IP címed (mondjuk itt) és azon eléred majd a kamerát. A *.catv.pool.telekom.hu az IP címhez rendelt HOST név, azzal ne foglalkozz. Ha 80-as porton akarod elérni a kamerát, akkor a 80-as portot kell továbbdobatni. Viszont mindenképpen jelszavazd le a kamerán a hozzáférést, mert a 80-as port a szabvány http port, amivel minden bot próbálkozik is (Amúgy is jelszavazd le, ha engeded net felől az elérést.).
-
-
Sasos
senior tag
Ha a kamerát belső hálózaton, az IP címén eléred (port megadása nélkül) akkor a gyárilag beállított 80-as porton elérhető. Így hiába dobatod át az 55-ös portot (Amúgy a képen nem ez látszik.), ott nem lesz szolgáltatás. Az IP kamera felületére belépve, be kell állítani, hogy melyik porton legyen elérhető. (És nem árt neki egy fix IP sem, ha már átirányítasz rá.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- TCL LCD és LED TV-k
- Gyúrósok ide!
- Hobby elektronika
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Micro Four Thirds
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest