- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Garmin topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
LámaZ
addikt
válasz
ddrram2 #1222 üzenetére
Az álmokról soha nem szabad lemondani, ha azok nem károsak.
Biztos van olyan rúter, amely gyorsan megbírkózik a nagy adatmennyiséggel wifin, de szerintem nem olcsó kategória. Vagy Kínából kell hozatni. (Valahol már belinkeltem ilyent.)
Én egyébként csak azt mondom, amit az itteni szakértőktől hallottam.
Megoldás még az, hogy kölcsönkérsz valakitől egy neked tetsző eszközt, és kipróbálod. -
-
ddrram2
csendes tag
válasz
ddrram2 #1212 üzenetére
Na meg van a hiba. A tp-linknek wifi WAN-ja volt, azért nem kapott külső IP-t. Hát igen, már megint nem figyeltem.
Szeretnék tanácsot kérni, hogy tudom azt megoldani, otthoni hálózatból tudjam nézni a beltérim csatornáit. Otthoni hálózatban működik szépen, nem szaggat, de ha már kintről megyek be VPN-l, akkor szaggat. A feltöltésem most 5 Mbit és ugyan úgy szaggat mint mikor 1 Mbit volt. A router most is egy wr841nd, mint az 1 Mbit idején. A média felbontása 720x576- 25frame/sec. Benti hálózatban megnéztem a routeren a Bandwidth eléri a 4 Mbit is. Lehet hogy az előttem hozzászóló problémája, a NAS lehet nekem is a megoldás? Egy mp3u fájlt küld a beltéri, amit VLC megnyit és látom at F1-t. -
ddrram2
csendes tag
válasz
ddrram2 #1208 üzenetére
Sziasztok, megcsináltam amit itt olvastam , nem kevés vívódás után. Az IPTV –ről lemondtam, már mint hogy használni fogom. Persze egyből nem ált fel a rendszer, kihúztam az áramot, bedug, betöltött, majd újra és újra. Tegnapelőtt mikor volt nálunk a T-s szerelő, meg már szinte mióta hozták a cisco-t, a második ledje sárga volt. Akkor csak a lakásban mért, este, későn. Másnapra maradt a szomszéd padláson a mérés. Nem tudom, nem e pont akkor dolgozott a szerelő a kábelen. A rendszer 16:45’ kór felállt a és azóta is nagyon stabil, a gyerkőcök szinte állandóan nyúzzák. Amitől még nagyon féltem, sokan azt mondták, hogy leesett a sebesség bridge módban. Hála Istennek, nálam nem történt meg. A 25/5 megvan. DHCP-n megkapja a külső IP címet a tp-link, minden ok, ugyanazok a beállítások, mint a Thomson idejében és már mindjárt működik a VPN is, semmiféle varázslat nélkül. Most HEPI vagyok. Nagyon köszönöm mindenkinek a segítségét, király érzés hogy van AKI SEGÍT és nem úgy hívják hogy „szuperszervíz”.
-
-
bcslaci
csendes tag
válasz
ddrram2 #1197 üzenetére
Szerintem:
- a ciscon beállítottad a port átirányítást a 8080-31339-et a tp-linkre, viszont a tp-linket betetted DMZ-be is és ott is csináltál portátirányítást a 8080-31339-re viszont ott már 192.168.1.103 IP-re, ez a két beállítás üti egymást szerintem, a ciscoból kitörölném.a port átirányításokat
- a tp-linkben az operating mode-ot routerre állítanám
- és amit továbbra sem értek (bár megint én leszek a h.lye), hogy miért kell 4 router egy rendszerbe, mikor nincsenek külön alhálózatok, mindenki lát mindenkit -
-
dr.bubo
őstag
válasz
ddrram2 #1169 üzenetére
A linksysek ip-je is 192.168.1.1 ua., mint a tp-link ip-je. azokat változtasd meg 192.168.2.1 és 192.168.3.1-re, elkerülendő az ip ütközést.
Ha a linksys-ek lanon csatlakoznak a ciscohoz, akkor ki kell kapcsolni bennük a dhcp-t, majd a cisco oszt ip-t a linkysekre kapcsolódó eszközöknek. -
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Samsung Galaxy A56 8/256
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- AM5 Ryzen7 Win11 FullHD gamingPC 2-3év garanciával (8700G/4060Ti/32GB/1TB M2/WiFi6/BlueTooth/Win11
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest