- iPhone topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- A Galaxy S23 és egy csúcstábla izgatottan jelez
- Íme, a One UI 8.5 újításai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei P9 Lite (2017) - nevezzük nevén
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddrram2
csendes tag
Tudod LámaZ, az volt régen, hogy Thomson nagyon jól ment nem volt vele baj. A tp-linkre raktam dd-wrt-t, mindent a netről olvastam, mert nem vagyok szakmabeli. Van egy linuxos beltérim, ebay, azt én softoltam, tudtam nézni a Formula 1-et bárhonnan, csak szaggatott, mert kevés volt az 1 Mbit feltöltés. Most van 5 de sz*ar ez a cisco, vagy nemtom mi van. Amit az előbb írtam hogy már egyszer sikerült csatlakozni, az Édesanyám tp-linkje volt, mert a nagyobbik fiam is játszott a ciscoval, és átírta a dydns címet. Ott is 1.1 a router, de az egy modem mögött van. Azért nem tudtam belépni mert annak más a jelszava, később esett le.
A beltéri ip címét meg hiába hívtam, mert nem ott van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Küszöbön az androidos PC-k
- iPhone topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- sziku69: Szólánc.
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3403
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- BESZÁMÍTÁS! "ÚJ" Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest