Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Yettel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddrram2
csendes tag
Bocsánat, ezt "DHCP-n megkapja a külső IP címet a tp-link, minden ok" elírtam, mert nem a tp-link 841ND kapja a külső címet, hanem egy Linksys WRT54GL. A tp-linknek esze ágában sincs külső ip-t osztani, csak a linksysnek ad. Mind a kettőn dd-wrt van. Mintha valaki említette volna, hogy cisco möge nem lehet tenni bármilyen routert. Marha nagy mázlim volt, hogy pont a Linksys volt fent "akkor", különben azt hittem volna, hogy már semmi se akar összejönni. A kérdésem, akinél megy "hídba" milyen routeretek van mögötte. Na persze hogy nem írtam eddig mért akarok mást mint a Linksys. Kevés a CPU meg a RAM, LámaZ ajánlott egy D-link-t, de azt nem tudom megfizetni. Azért megyek a "Milyen routert vegyek"-be olvasni, nem várom a sült galambot
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3279, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest