Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddrram2
csendes tag
válasz
ddrram2
üzenetére
Sziasztok, megcsináltam amit itt olvastam , nem kevés vívódás után. Az IPTV –ről lemondtam, már mint hogy használni fogom. Persze egyből nem ált fel a rendszer, kihúztam az áramot, bedug, betöltött, majd újra és újra. Tegnapelőtt mikor volt nálunk a T-s szerelő, meg már szinte mióta hozták a cisco-t, a második ledje sárga volt. Akkor csak a lakásban mért, este, későn. Másnapra maradt a szomszéd padláson a mérés. Nem tudom, nem e pont akkor dolgozott a szerelő a kábelen. A rendszer 16:45’ kór felállt a és azóta is nagyon stabil, a gyerkőcök szinte állandóan nyúzzák. Amitől még nagyon féltem, sokan azt mondták, hogy leesett a sebesség bridge módban. Hála Istennek, nálam nem történt meg. A 25/5 megvan. DHCP-n megkapja a külső IP címet a tp-link, minden ok, ugyanazok a beállítások, mint a Thomson idejében és már mindjárt működik a VPN is, semmiféle varázslat nélkül. Most HEPI vagyok. Nagyon köszönöm mindenkinek a segítségét, király érzés hogy van AKI SEGÍT és nem úgy hívják hogy „szuperszervíz”.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Canon 1100D + 18-55 3,5-5,6 IS II digitális fényképezőgép
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi