- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddrram2
csendes tag
válasz
ddrram2 #1208 üzenetére
Sziasztok, megcsináltam amit itt olvastam , nem kevés vívódás után. Az IPTV –ről lemondtam, már mint hogy használni fogom. Persze egyből nem ált fel a rendszer, kihúztam az áramot, bedug, betöltött, majd újra és újra. Tegnapelőtt mikor volt nálunk a T-s szerelő, meg már szinte mióta hozták a cisco-t, a második ledje sárga volt. Akkor csak a lakásban mért, este, későn. Másnapra maradt a szomszéd padláson a mérés. Nem tudom, nem e pont akkor dolgozott a szerelő a kábelen. A rendszer 16:45’ kór felállt a és azóta is nagyon stabil, a gyerkőcök szinte állandóan nyúzzák. Amitől még nagyon féltem, sokan azt mondták, hogy leesett a sebesség bridge módban. Hála Istennek, nálam nem történt meg. A 25/5 megvan. DHCP-n megkapja a külső IP címet a tp-link, minden ok, ugyanazok a beállítások, mint a Thomson idejében és már mindjárt működik a VPN is, semmiféle varázslat nélkül. Most HEPI vagyok. Nagyon köszönöm mindenkinek a segítségét, király érzés hogy van AKI SEGÍT és nem úgy hívják hogy „szuperszervíz”.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
- TCL LCD és LED TV-k
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Google Pixel topik
- SSD kibeszélő
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Tőzsde és gazdaság
- Rekordeladásokkal állt talpra a Tesla, küszöbön a „filléres” Model Y
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel I7 10610U Akció! 11.10.2025-ig kedvezménes, 130.000ft-os áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i5-6G I 16GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest