- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
OldAkita
aktív tag
Nagyon félve merek szólni mert közöm nincs semmihez ami router meg hálózat meg egyebek, de nálam az EPC után kötött Asus router a 192.168.0.1-et használja default gateway-nek. Ez persze nem jelenti azt hogy el tudom érni távolról az Asus usb portjára dugott hdd-t. Cisco EPC 3925 DMZbe beírtam az Asus számára kiosztott 192.168.0.10-et és egy alkalommal Intruder fórumtárs képes is volt belépni ssh-n és ftp-n is elérte a hdd-t de ez csak 2x sikerült neki is azóta ő sem tudja elérni. Cisco-val tudok mit kezdeni azon kívül hogy nyomtam neki egy 10mp-es resetet amivel elbuktam a NAT passtrought menüpontot, ami persze eddig se dobta át az Asusnak a külső IP címemet, szóval talán nem nagy veszteség hogy eltűnt ez a menüpont?
Aztán mintha valaki linkelt volna képet és magyar nyelvűnek láttam a Cisco menüjét. Lehetséges ez?
Nálam ez van: -
club1
veterán
Az EPC-n 192.168.0.x-es háló van, tehát a TP-Link routered wan lábán is 192.168.0.x-es ip címnek kell lenni (hiszen az EPC-től kapja), és azt kell kiforwardolni az EPC-n. 192.168.1.x-es hálózat csak a TP-Link belső oldalán lehet, onnan max. a TP-Linken tudsz kifelé forwardolni ip címet.
-
-
wmati
addikt
80. oldal aljától Applications & Gaming (Alkalmazások és játékok) > Port Range Forwarding (Porttartomány-átirányítás) címmel nagyon jól le van írva pontosan hogy mit kel 6 lehet beállítani ezen a dobozon.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged