Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Köszi a választ!
Ügyintézőt 1 óra várakozás után kaptam - mire felvették megfőztem a vacsorát - elmondtam mi a gondom, meglepő módon kérdés nélkül mondta rosszak a paraméterek, mármint amiket ő lát és kapcsol tovább műszaki hibabejelentőre.
SMS hibát felvették majd 2 nap múlva lezárva végberendezés hiba volt. Viszont azt meg nem cserélték.
Azért is gondolom hogy gáz van, mert a Telekom digitális TV jelszintje 45-50% között volt, most pedig alulról 35%
Tényleg, jogos 50/5 összekevertem más csomaggal.
off:
Nem nyúlok én, csak amikor nézem milyen kábel jön be a társasházba szívem szakad meg.
Megtaláltam az erőd kábelt is, bármikor át lehet állni ADSL-re az lenne ám szuper
"A kábel hosszától nem függ a kábelnetes jelszintek, osztásoktól/csillapítóktól függenek csak." igen ezt tudom és azt is, hogy minden aknahálózaton jön hozzánk. (8 lakásos öreg társasház) Az elmúlt időszakban pedig a nagy esők miatt gondolom minden beázott az oxidáció pedig gondolom nem barátja a kötéseknek az aknákban, ezért gondoltam emelem a jelszintet egy kisebb csillapítású osztóval.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Magic Keyboard (2021) magyar kiosztással (mk2a3d/a)
- Ha szeretnéd olcsón de a lehető legjobb minőségben megúszni a karácsonyi ajándékozást!
- Razer Blade 15 Advanced (2019) Rtx 2080 OLED Touch 4K - újszerű
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 Pro 16 Gamer notebook - i7 13700HX 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest