- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Mobil flották
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Gubek-Einste #4248 üzenetére
Köszi a választ!
Ügyintézőt 1 óra várakozás után kaptam - mire felvették megfőztem a vacsorát - elmondtam mi a gondom, meglepő módon kérdés nélkül mondta rosszak a paraméterek, mármint amiket ő lát és kapcsol tovább műszaki hibabejelentőre.
SMS hibát felvették majd 2 nap múlva lezárva végberendezés hiba volt. Viszont azt meg nem cserélték.
Azért is gondolom hogy gáz van, mert a Telekom digitális TV jelszintje 45-50% között volt, most pedig alulról 35%
Tényleg, jogos 50/5 összekevertem más csomaggal.
off:
Nem nyúlok én, csak amikor nézem milyen kábel jön be a társasházba szívem szakad meg.
Megtaláltam az erőd kábelt is, bármikor át lehet állni ADSL-re az lenne ám szuper"A kábel hosszától nem függ a kábelnetes jelszintek, osztásoktól/csillapítóktól függenek csak." igen ezt tudom és azt is, hogy minden aknahálózaton jön hozzánk. (8 lakásos öreg társasház) Az elmúlt időszakban pedig a nagy esők miatt gondolom minden beázott az oxidáció pedig gondolom nem barátja a kötéseknek az aknákban, ezért gondoltam emelem a jelszintet egy kisebb csillapítású osztóval.
-
törölt tag
válasz
Gubek-Einste #4209 üzenetére
Sziasztok!
Zaklatva őket, végpont hiba és javítva az állításuk szerint.
Gyakorlatban a következő jelszintek vannak, amik szerintem nem igazán jók
( 50/15-ös net gyakorlatban (52/5))Downstream Channels
Power Level: Signal to Noise Ratio:
Channel 1: -0.4 dBmV 38.5 dB
Channel 2: -0.7 dBmV 38.2 dB
Channel 3: -1.0 dBmV 38.2 dB
Channel 4: -0.5 dBmV 38.3 dB
Channel 5: 2.5 dBmV 40.3 dB
Channel 6: 2.6 dBmV 40.5 dB
Channel 7: 2.7 dBmV 40.6 dB
Channel 8: 2.8 dBmV 40.3 dBUpstream Channels
Power Level:
Channel 1: 39.0 dBmV
Channel 2: 41.2 dBmV
Channel 3: 42.2 dBmV
Channel 4: 39.2 dBmVEzek az értékek ugye nem igazán jók?
45 körül lenne az igazi?Nos a társasháznál hozzáférek az elosztóhoz amin 12dbm van írva ha ezt cserélnénk egy -6dbm-esre az elméletileg javítana rajta?
Illetve valaki tud vmit a telekom kábeltv elosztókról vmi érdemi infot? Kicsit kicsi a tudásom a antenna hálózatokról, csak annyit sejtek -de nem tudom - fellőnek a hálózatra XXdbm jelet, és a kábel hossztól függően rakja fel a csillapítókat a telekom. Aszerint milyen jelszintet szeretne szolgáltatni a végponton. -
törölt tag
válasz
Gubek-Einste #4207 üzenetére
Igen van hiba.
Tudom, hogy nem lehet összefüggés a kettő közt, de mivel kb időben összefügg ezért is gondoltam, feltöltés pedig sosem haladja meg a garantáltat.
Letöltés rendben van, de online játékok alatt nagyon sok a microlag, minimumra vett grafikán is, szóval nem a proci fogy el. (4 magos AMD 4,4Ghz, 7850-es kártya, kikapcsolt thermal throttle)
A legszebb, hogy a Digi itt van a ház előtt, de az utca túloldalán, de ide sosem jut el, mivel nem tudnak és nem is akarnak átjönni a villamossínen. Így szolgáltatót sem lehet váltani. -
törölt tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem, a következő a gondom. Adott egy ilyen csoda IPTV van, 50/10Mbites NET. kb 2-3 hónapja twitch, youtube, XXX streamek, nem röhögmegszakadnak leállnak állandóan. Igazából szinte mindig, de kora estétől bambi.
EPC3925 után WRT54GL volt Tomato firmware-el, de már annyira elfáradt szegény, hogy kapott egy újat Asus RTN14U.
EPC3925 beállítások. DMZ aktiv, plusz az összes port is áitrányítva az ASUS-ra 1-65535-ig.
Torrent és egyéb családi nyalánkságok miatt, QoS felkonfigurálva, mind a régi WRT-n, mind az új Asus-on (előtte évekig jók voltak a szabályok)
Forgalmat figyeltem mind a régi WRT-n mind az ASUS-on, de ha csak 500-700kbit/sec akkor is előfordul.
jel/zaj értékek megfelelőnek tűnek itt visszaolvasva.
Természetesen a T beszél összevissza, net van igen akkor minden jó hibajegy lezárva.
Ötlet arra, mire lehetne hivatkozni hibajegy felvételnél, mi lehet a nyűg, ha eddig jó volt?
Kerületben BP most vezették ki az analóg kábeltévét és jött be a digitális, esetleg azzal lehet összefüggésben?
Előre is köszönöm az ötleteket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Horgász topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen egeret válasszak?
- Home server / házi szerver építése
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest