Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Misi_D
tag
válasz
stopperos #2142 üzenetére
Én teljesen egyetértek veled, ill. a szabványok használatával. Nekem is volt már hasonló esetem, sőt, olyan is, miközben a rohadt kábeltesztelő is bemondta az unalmast, és a gatyám is lerohadt, mire normálisan végeztem...
Csak azért írtam le a fentieket, mert a srác nagyon pörgött azon, h akkor most egyik képen a kék, a másikon meg a barna pár van előbb, és akkor most mi van. Szerintem jobb tudni, hogy merre hány méter, aztán utána lehet már szabályszerűen is csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Iphone 15 -független-tökéletes állapotban-128Gb
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3589
- HIBÁTLAN iPhone XS 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3587, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest