Hirdetés
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
Új hozzászólás Aktív témák
-
InHUmen
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is problémám adódott a készülékkel.
Pár hónapja került beszerelésre, eddig sem volt makulátlan de pár napja teljesen bebolondult. Folyamatosan újraindítja magát és beletelik 10-20 percekbe amíg feláll a rendszer magától. Ha belepiszkálok és közben reset meg kihúzogatok egy-két dolgot akkor ezután néha helyreáll.
Eddig egyedül működött, IPTV és Wifi is használatban volt sokáig gond nélkül, mellettük 2 sima utp-s kapcsolat. Tűzfal bekapcsolva, de összes pipa kiszedve még az UPNP-t kapcsoltam be egy játék miatt.
Az elmúlt napok hibái miatt bekötöttem elé egy TP-LINK routert. Ezekre kötöttem rá a vezetékes interneteket, de ezen nem ment át az iptv így az maradt a ciscon, valamint a wifi is online, az upnp-t és a tűzfalat lőttem ki, de úgy látszik ez sem oldotta meg a problémát most is eljátszotta a újraindulását.
Egyszer véletlen sokéig lett benyomva tartva a wifi setup hátul, nem tudom az mit csinál meg tudja e hülyíteni.
A wifi-re gyanakszok, mert a tv van hogy órákig megy, de a wifi használatok közben szokott a leggyakrabban lefagyni, legalábbis ezt tapasztalom. Bár eddig rendesen ment az is.
Kérlek javasoljatok valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI MEG Infinite X 10th Intel Core i9 10900k/RTX 2080 Super/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó
- Intel Core i9 10900K/GeForce RTX 2080 Super/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó normális áron
- DeepCool Watercooling CPU LT720 Fehér (Kishibás) INGYEN FOXPOST
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- ASUS ROG Strix G15
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Bomba Ár! Dell XPS 13 9370 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" 4K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB AEROCOOL Aero One Frost 700W
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest