Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Hiryu

csendes tag

Sziasztok!
    Egy kis segítségre lenne szükségem. Nem vagyok net szaki, ezért is fordulok hozzátok. Van egy Tré--Mobilos :DD IpTV-és, Telefonos, 25 megás csomagunk melyhez kaptuk ezt a Cisco routert. Jelenleg az internet Wifiről megy, többen is használjuk. A router alap, gyáribeállításokon megy. Előzőleg sem volt túl jó, rettenetesen ingadozott a jel és a sávszélesség. A letöltés elég lassú volt és játék közben a Ping is elég magas volt. De pár nappal ezelőtt nem lehetett felkapcsolódni netre, noha jel volt. Ekkor egy gyors ujraindítást kapott és azóta engem random ledobál az internetről, sokszor csak netezés közben. De ha játszani szeretnék egy multiplayer játékkal, akkor a szerverre való kapcsolódás után megszakad az internetes kapcsolat. Jel van továbbra is csak ott a sárga, felkiáltó jeles háromszög a netkapcsolatnál. A többi géppel nem csinálja ezt, csupán elég ritkán.
    Hol a hiba? A routerben vagy annak beállításaiban? Vagy a wifi-kártyámban?
    Mert az utóbbi egy TP-Link TL WN781n típusú kártya ami meg ér egy külön szent misét. Például, ha arra kattintok, hogy a háttérben fusson rendszeresen cirkuszol. Értem én ezalatt, hogy a futó játékot 2 percenként ledobálja tálcára, az böngészővel egyetemben :W . Ha hagyom Asztalon futni akkor nem csinál ilyet. :F

De! A történet csavarja, amely mellett nem mehetünk el szó nélkül, hogy az előző szerződés a T-mobillal pont ugyanilyen csomagot foglalt magába, pont ugyan ilyen router-wifi párossal. Nem is volt vele semmi baj. A hűség idő lejárt és új szerződéssel új cisco routert kaptunk, a régit elvitték. A jelenlegi pedig az előző nyomába sem ér.

Segítségeteket köszönöm. :))

Új hozzászólás Aktív témák