Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
JetiRulez
őstag
Helló!
Van itt egy érdekes dolog. T-home kábel. Szolgáltatás kimaradás volt délelőtt. Mire délutánra visszajött, megkukult a modemben a wifi adó. Eddig segített, hogy pár percre leállítottam pihenni. Most nem. Belső és külső resettel is próbálkoztam, aztán már állítgattam is rajta mindent, amit csak tudtam.
A lényeg, hogy a wifi kártyás gépek csatlakoznak rá, de vagy nincs net (105: nem sikerült feloldani a szerver dns-címét). Vagy korlátozott kapcsolat jön létre és szintén nincs net.
Láttam, hogy van a modem hátulján egy "Wireless Setup" gomb, amiről nem tudok semmit. Ha nyomkodom, vagy nyomva tartom másodpercekig, nem történik semmi. Az UPC oldalán van írva, hogy ezzel lehet a vezeték nélküli kapcsolatot állítani. De csak ennyi van leírva, semmi több, hogy miként kéne használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lexus, Toyota topik
- SörcsaPH!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k 3.5 512e SAS HDD ST6000NM0034
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest