- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
Sziasztok!
Feltettem a COMODO tűzfalát, telepítéskor csak a tűzfalat pipáltam ki, mivel avast prof 4.8 van comodo mellett, szóval telepítéskor lehetett 3 alternatíva közül választni, hogy milyen erősségű figyelmet szertnék...vagy mi...nem magyarul volt, nem emlékszem pontosan.
Na most kb mindenért "rinyál". Oké, végülis ezt akartam, hogy szóljon ha valami akar tevékenykedni, na de ahhoz, hogy egy Everest-et eltudjak indítani, kb 4x kell az "allow"ra nyomnom...háát...nem ezt akartam. 3dmark mikor netre akart menni, ott is szólt, emiatt le is fagyott a 3d.
Szóval minden szép és jó, de kicsit visszább lehetne fogni a buzgóságát?
Szóval pl amit ÉN indítok el programot, vagy én telepítettem, abban legalább ne turkáljon, vagy nem tudom hogy lehetne visszább fogni, hogy azért éles helyzetben tényleg szóljon.Kb 1 órája tettem fel, nézzétek el nekem, hogy nem merültem bele a beállításokba, még épp a win7 telepítés utáni finomítgatásokat végzem.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB CooleMaster MasterboxMB 600 CM650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3666 100% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3594
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest