Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
Sziasztok!
Feltettem a COMODO tűzfalát, telepítéskor csak a tűzfalat pipáltam ki, mivel avast prof 4.8 van comodo mellett, szóval telepítéskor lehetett 3 alternatíva közül választni, hogy milyen erősségű figyelmet szertnék...vagy mi...nem magyarul volt, nem emlékszem pontosan.
Na most kb mindenért "rinyál". Oké, végülis ezt akartam, hogy szóljon ha valami akar tevékenykedni, na de ahhoz, hogy egy Everest-et eltudjak indítani, kb 4x kell az "allow"ra nyomnom...háát...nem ezt akartam. 3dmark mikor netre akart menni, ott is szólt, emiatt le is fagyott a 3d.
Szóval minden szép és jó, de kicsit visszább lehetne fogni a buzgóságát?
Szóval pl amit ÉN indítok el programot, vagy én telepítettem, abban legalább ne turkáljon, vagy nem tudom hogy lehetne visszább fogni, hogy azért éles helyzetben tényleg szóljon.Kb 1 órája tettem fel, nézzétek el nekem, hogy nem merültem bele a beállításokba, még épp a win7 telepítés utáni finomítgatásokat végzem.

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Linux Mint
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Arc Raiders
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Antivírus szoftverek, VPN
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest