Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
McClane #3450 üzenetére
Hali!
WLAN, szóval nincs mint kihúzni
, de ha lehetne is, akkor sem tesz fel kérdést, egy már bejegyzett hálózatról. Lehet az lesz a vége, hogy törlöm a hálózatot(ezt pontosan tudom hol van), csak azt nem, hogy azt hol lehet utólag állítani, hogy egy gép látszódjon avagy sem a hálón...
Amúgy köszönöm, hogy próbáltál segíteni.
blattida
Hát ott már voltam, de nem rémlik, hogy ott ez megoldható lenne, de most megnézem ismét
(Ha megoldható, akkor tényleg a fogammal néztem, mert abban a menüben már néztem, az biztos)
Fire.
-
blattida
nagyúr
válasz
McClane #2943 üzenetére
Ne hasonlítsuk össze a kettőt, mert az emsisoft free nem rendelkezik valós idejű védelemmel, az emsisoft anti malware lenne a párja, de az nem ingyenes, viszont jobb.
Én a konkrét esetre írtam, hogy a felhasználó volt a ludas, az "ebben az esetben" azt jelenti, hogy abban az esetben, nem azt, hogy általában nem a felhasználó a ludas.
Egyébként pont tőlem olvashatod például ebben a topikban rengetegszer, hogy a felhasználó a hibás, az ok, a valódi probléma.
W666W
Ezért hoztam fel példának az OA-t, mert szerintem az a legjobb, a leginformatívabb és legjobban átlátható ebből a szempontból.vv5204
Én erre nem vennék mérget, szerintem új típusú értesítések sem lesznek a 4.1-ben.
Nem élvez akkora prioritást... -
blattida
nagyúr
válasz
McClane #2943 üzenetére
Oké, legyen tudatlan, bár a kettő ugyanazt jelenti, a lényegen nem változtat.
Az átlagos felhasználó nem használ és nem is fog használni hips-et, mivel gőze sincs arról, mire használhatná.Árkival nem értek egyet, dll injekció, túlcsordítás, ezek nem azok a hívószavak, melyek a legtöbb felhasználó számára jelentenek bármit is, nem hiszem, hogyha ezeket látják, majd jól blokkolni fogják az egyes kéréseket.
Baromira nem ez a tapasztalat és nem belőlünk, a comodo-t folyamatosan és kitartóan használó emberkékből kell levonni azt a téves következtetést, hogy mindenki más is értelmez, nem csak olvas, sajnos ez a hozzáállás egyre gyakoribb, mert az emberek valamiért nem használják a józan paraszti eszüket.
-
blattida
nagyúr
válasz
McClane #2924 üzenetére
Ezzel csak az a baj, hogy az avast is ugyanúgy nem talál meg egy csomó kártevőt, amit pedig elvileg meg kellene, ráadásul a conficker kismillió variánsban létezik!
Plusz, a conficker fertőzéseket egyszerűbb megelőzni, mint a már létezőt eltávolítani, az a2 free pedig megelőzésre alkalmatlan, hiszen nincs rezidens védelme.
Ebben az esetben a felhasználó volt a ludas, mert minimum valamilyen real time védelemmel rendelkezni kellene!
Nincs olyan av, mely mindent felismerne, fogna, irtana, nem is lehet, ezért nem lehet csak rájuk bízni a védelmet, ezért kell hips, kell viselkedéselemző, virtualizáció, heurisztika, cloud, és minden olyan technológia, mely a felismerést szolgálja.
-
Cane
őstag
válasz
McClane #2924 üzenetére
A 10 jelből ezek megjelentek:
-időnként rohadt lassú volt a net
-gyakran 5 perces vot a kikapcs
-nem engedte letölteni a Microsoft frissítéseket és emellett
-vírusvédelmi weboldalak/frissítések nem indultak elAmi gyanús lett ezelőtt is, pl. kikapcsolás alatt (néha 1 perc után) ahogy sorra lőtte ki a shutdown a programokat a comodo ablaka aktív maradt amikor is hirtelen egy IP-vel keletkezett kapcsolat, amit felírtam, majd megnéztem a következő bekapcsolás után hogy a link a majorgeeks (vagy vmi hasonló) szoftverbázisra mutat, amit még nem is nyitottam meg ezen a gépen. Az avastot ismertem, de még a "kék ikonost" szóval a régit. Eléggé komoly és jobbnak tűnik mint az elődje!
Másrészről elég aggasztó, hogy pár vagy inkább egyre több program kell hogy fusson a pc védelme érdekében. Igaz a comodo + avast kombi elég keveset kér a cpu használatból és szükségesek is. Routerek elé lassan egy komplett mini PC-t kell tenni szűrőgépnek, nehogy valami förmedvény fertőzzön.
szerk.: a takarítás óra helyreállt a feltöltési sebességem is (feléről teljesre)
-
Cane
őstag
válasz
McClane #2911 üzenetére
Nekem a linkjeid sajnos használhatatlanok: ami azért kellemetlen, mert minden olyan oldalra azt írja ki hogy az oldal nem található, ami bármelyik vírusirtó főlapjára vagy download szekciójára mutat rá. Tehát csak olyan oldalról tudok letölteni, aminek nincs köze az irtó szoftverhez, pl: tucows, chip, szoftverbázis, stb. szóval az "irtómárkáktól" független oldalakról. Most keresem a linket ahonnét tölthetek vmilyen konficker removert.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Iqos cigaretta
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Suzuki topik
- EA Sports WRC '23
- Path of Exile 2
- PlayStation 5
- kenand: Intel NUC 5i3RYK (Core i3-5010U) házbővítés 2db SSD (HDD) befogadására
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB CM CMP 510 Corsair 750W
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest