- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
McClane
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #3449 üzenetére
Ha kihúzod a modemet és visszadugod, akkor szerintem megint feldobja az ablakot.
-
McClane
aktív tag
A Sandbox nekem se jött be. Tegnap feltettem a 4.1-t, elindítottam egy játékot és nem reagált a billentyűzetre... Kikapcsolt Sandbox-al minden rendben a CLT-be is meg van a 340 pont (ha ez számít egyáltalán valamit).
Nálam marad a jól bevált halálra kérdezős Safe, Safe, Proactive beállítás. -
McClane
aktív tag
válasz
blattida #2937 üzenetére
Egyik védelmi szoftver sem tökéletes! Tisztában vagyok vele, de az a-squaredhez képest az avast ég és föld...
"Az ingyenes és legprofesszionálisabb program az Avast, mivel az összes ingyenes lehetőség közül ez az egyetlen program, ami teljes körű védelmet ad az ingyenesség ellenére." [link] (Persze ez az antivírus részére vonatkozik)"Ebben az esetben a felhasználó volt a ludas"
Az esetek döntő többségében a felhasználó a ludas."az átlagos felhasználó egyrészt túlságosan buta"
A tudatlan kevésbé lett volna sértő...(#2927) Arki
Csak alkalmi vírusirtónak szántam, mint ahogy írtam is. -
McClane
aktív tag
Nincs mit.
Az a-squared eléggé leszerepelt, hogy nem tudta megtalálni a toplista élén álló kártevőt... Egyszer kipróbáltam ezt a programot, de nem voltam vele megelégedve, mivel az explorer.exe-t akarta velem töröltetni. Mivel alkalmi vírusirtót kerestem nem oprendszer irtót így gyorsan megváltam tőle.Egyetértek BlackSeven-el az avast free jó választás, én is azt használom és nagyon jól megvan a comodo tűzfalával.
Hasznos olvasnivaló lehet még a Tíz gyanús jel, hogy zombi-e vagy blog bejegyzés is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óra topik
- Xbox Series X|S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brave
- Formula-1
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest