- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bluobluo75
őstag
válasz
szeky81 #9240 üzenetére
Na még tegnap lefekvés előtt megnéztem a routert, azaz csak néztem volna, mert gondoltam rádugom direktben az UTP kábelt a gépre, úgy megkerülve a routert, aztán majd később a router beállításait, de ezek szerint fölösleges a beállításokat átzongorázni, mivel a router megkerülésével, direkt kapcsolaton is akadozik!
Így most, hogy a router nem lehet hibás, megnéztem telóval is (ZTE Skate) és úgy is szaggat a youtube!
Hétfőn első dolgom az lesz, hogy felhívom a szolgáltatót, és elfogok beszélgetni velük, hogy ez mégis mi? -
Dévacsen
senior tag
-
R3nts
senior tag
válasz
szeky81 #7974 üzenetére
Szia!Nálam ugyanezt csinálta Win7 64bit-en a 6-os CIS (még a mostani frissítés előtti 6-os). De nálam a HIPS volt a gáz vele....mármint amikor azt bekapcsoltam , azért/azután fagyott ki az értesítőablak felugrásaikor többször, az általad írt módon nálam is. Szóval nem a programfrissítés miatt van szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest