- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- iPhone topik
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szeky81
tag
Üdv!
Régóta olvasom ezt a topikot, mert más védelmi rendszert, konkrétan ezt pécéztem ki magamnak. Na most feltettem (egy MSE és egy Malwarebytes anti-malware kombó után). Meg vagyok elégedve vele. Használtam már outpostot (bár nagyon régen), kb. hasonló a tűzfala, uh. nem okozott nagy gondot beállítani. Csak két kérdésem lenne; hogy a tűzfal és a defense+ mód maradhat-e biztonságos módban? A többi beállítás nem tudom mennyit kérdezhet... Másik, hogy a cfosspeed (progi) ECHO visszhang módját a globális szabályoknál elég ha ott módosítom? ugye ott van egy ECHO kérés szabály ami tilott volt, na én engedem és csináltam egy plusz szabályt a ECHO válasznak is egyet. Nem tudom használja-e valaki ezt a programot, de ha jól tudom muszáj neki engedélyezni, hogy megfelelően működjön. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- 5G-s tablet, bírja a strapát, projektor is van benne. Mi kell még?
- Path of Exile 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- USB portok garmadája az ASRock AMD-s alaplapján
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen alaplapot vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- LEGO klub
- Hivatalosan is részesedést vásárolt az Intelben az USA kormánya
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 12GB 256GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest