- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dévacsen
senior tag
válasz
t72killer #9669 üzenetére
Nem mertem múltkor írni,de ha nálad lassít az adguard,akkor valószínű azért távolítottam el én is,nem tudtam biztosra miért vettem le.Az uBlock Origin nem fogja a rendszert,és pl:a pcmag oldalon az adblock 32 őt blokkol az uBlock origin 43 at,háttér megállapodást kötött a fejlesztő több reklám,és követő céggel,ezt olvastam tavaly,azóta nem használom az adblockot,és eggyik verzióját sem.Nem érdemes a böngészőt kiegészítőkkel teleszórni,nálam csak 3 van abból 2 ki van kapcsolva,csak akkor indítom őket ha használni akarom,csak az uBlock megy.Sokszor ez lehet a bibi,lassulásoknál,oldalbetöltődésnél és a vírusirtókra gondolnak.Az előbb nem írtam hogy a bootolás idő megnövekedéshez érdemben nem tudok hozzá szólni az általam leírt program kombóknál,mert nálam a gyors rendszerindításnak köszönhetően minden kombóval 15 másodperc alatt használható a rendszer,(5400 hdd)így nem tudom hogy asztali gépen hogy indulnak.
-
Dévacsen
senior tag
válasz
t72killer #9665 üzenetére
Szia,fél éve kb voltak így együtt nálam,jól meg voltak,legutóbb csak simán win fallal volt fent az avira free,és nagyon piszkálta a processzort,indokolatlan helyzetekben 5 -8 % kon ugrándozott,más termék panda,avg,avast,meg sem mocantotta ugyan abban a helyzetben,persze nem mindenkit érdekel az ilyesmi,de úgy vagyok vele ha van olyan ami nem túráztatja a gépet akkor azt rakom inkább fel,különben nem is vettem volna le.Ha avira-comodo párost akarsz mindig az avirát kel elősször felrakni,mert szól a comodóért hogy zavarja.Egyébként a comodó maximális beállításon is megvan nagyon jól az avg,avast,panda trióval ezeket teszteltem így az utóbbi 3 hétben,egyedül a comodóban a honlapszűrés van kikapcsolva,az avastnál érdemes nem telepíteni a böngésző védelmet,mert az piszkálja a processzort,ha az ki van lőve szinte meg sem mozdulnak a comodóval együtt,nem lassítanak semmi rendszer folyamatot,böngészőt sem,és az avast webvédelme jelzett nagyon szépen,a böngésző védelem nékül is ha egy oldallal baja volt.Tehát avast ,avg,panda -comodo fal maximális beállításon mindegyik termék,tökéletesen dolgoznak együtt,anélkül hogy lelaknák a rendszert,memória,processzor terhelés is tökéletes,ezen esetekben,szinte alig van.
-
micafighter
nagyúr
válasz
t72killer #8556 üzenetére
3 dolog jutott hirtelen eszembe:
1) Shared Space-be tenni a fájlt, amit ellenörizni akarsz
2) a KIOSKban futtatni a Trustportot.
Ezekhez leírás: [link]
Gondolom te nem ezt szeretnéd, hanem hogy a Trustport automatikusan KIOSKban is keressen. Ahhoz pedig a Comodoban az engedélyek között néznék szét, hátha van valami, ami a Sandboxra szól. Itt írtam, hogy az MBAMnak hogy lehet adni engedélyt, hogy a CIS-hez, (ami védett terület), hozzáférjen.
Sajnos ezek közül egyik dolgot se próbáltam ki erre a célra, ugyhogy nem biztos, hogy bármelyik is müködni fog, és most nincs is fent a Comodo egyik gépemen sem, hogy kipróbáljam, de így hirtelen ezek jutottak eszembe.
Érdemes lenne szétnézni a Comodo hivatalos forumán, hátha találsz konkrét megoldást.
Szerk.: Még blattida kolega hsz-ét érdemes megvárni, hátha tud erre is valami okosságot
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Subaru topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen házat vegyek?
- PlayStation 5
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- World of Tanks - MMO
- Vicces képek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest