- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
blattida #9673 üzenetére
Találtam egy szövegfájlos megoldást, este kipróbálom az otthoni gépen. - Alternatíva a hosts fájl szerkesztés.
Ha még a noscript funkcióját is meg lehetne oldani a cfw-vel, az lenne szuper.
-
válasz
Dévacsen #9670 üzenetére
Adblockot már régóta nem használok, kriminális volt a memóriapusztítása. Most egy alternatív megoldást keresek, ami rendszer szinten blokkolja az összes reklám+szemét+malware oldalt úgy, hogy az adblock és bluetack listákat hozzá lehet tenni. CFW-be lehet tömegesen blokkolandó doméneket importálni?
-
-
-
Mostanában próbálta valaki a CFW+Avira AV (esetleg +MBAM) kombót? Nem vagyok letaglózva a comodo antivírus hatékonyságától és avira pro-ra van licenszem, amit kihasználnék ha lehet.
-
-
Egy érdekes bugra akadtam: Dragont használok virtuális módban, és mindig elfelejti a beállításokat és a telepített plugin (adblockplus) is eltűnik. Nem-virtuális módban sosincs ilyen.
Mi lehet a megoldás?
-
válasz
FüligJimmy #8564 üzenetére
8.1-en nekem nagyjából jól megy a CFW - egyedüli probléma a Cisco Anyconnect VPN klienssel lépett fel, ezt még nem sikerült orvosolnom.
-
-
-
válasz
micafighter #8553 üzenetére
Hmm, épp ez a fura: a logban nincs bejegyzés, ha indítom az anyconnectet. Keresgetek még a neten...
-
Segítség! Most tettem fel win 8.1-re a CFW-t, és nem szeretik egymást a Cisco VPN-nel: a netkapcsolat azonnal megszűnik, ahogy a vpn-kapcsolódott. A vpn klienssel kiírattam egy konfig file-t, ami érdekes módon a kiosk-os asztalon landolt.
Lehetséges, h virtualizálva van a cisco kliens és ez okozza a problémát? Ha igen, hogy "szedjem ki" a virtuális valóságból?
-
-
-
Ha mindenféle fura (bulgár, tajvani, kanadai) ip-címekre akarnak kimenni rendszerfolyamatok (svchost), akkor fertőzésre gyanakodjak?
-
-
Azt tudja valaki, hogy az iframe-eket (inline frame) hogy lehet blokkolni? Nem csak elbújtatni, de már a letöltődésüket is megakadályozni. Az adblock csak egy részükből szedi ki a hirdetést, a váz pedig mindig megmarad.
-
-
-
Windows 7 alatt telepítettem a Comodo tűzfalat (vírusirtó még nincs a gépen), és azt tapasztaltam, hogy katasztrofálisan lassú a program: ráklikkelek az ikonjára és kb 1 egész perc eltelik, míg a Comodo panel előbújik (!).
A gép egyelőre nincs netre kötve, lehet, hogy ez lenne a gond?
Másik problémám, hogy a Trustport Antivírussal nem képes együtt dolgozni: Miután a Trustportot installáltam, kb az összes fontos rendszerfolyamat összeomlott újraindításkor. Csökkentett módban leszedtem a Trustportot, és újra ment minden - bár a CFW továbbra is lassú.
Hogy lehetne a két játékost összebarátkoztatni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest