- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dévacsen
senior tag
válasz
t72killer
üzenetére
Nem mertem múltkor írni,de ha nálad lassít az adguard,akkor valószínű azért távolítottam el én is,nem tudtam biztosra miért vettem le.Az uBlock Origin nem fogja a rendszert,és pl:a pcmag oldalon az adblock 32 őt blokkol az uBlock origin 43 at,háttér megállapodást kötött a fejlesztő több reklám,és követő céggel,ezt olvastam tavaly,azóta nem használom az adblockot,és eggyik verzióját sem.Nem érdemes a böngészőt kiegészítőkkel teleszórni,nálam csak 3 van abból 2 ki van kapcsolva,csak akkor indítom őket ha használni akarom,csak az uBlock megy.Sokszor ez lehet a bibi,lassulásoknál,oldalbetöltődésnél és a vírusirtókra gondolnak.Az előbb nem írtam hogy a bootolás idő megnövekedéshez érdemben nem tudok hozzá szólni az általam leírt program kombóknál,mert nálam a gyors rendszerindításnak köszönhetően minden kombóval 15 másodperc alatt használható a rendszer,(5400 hdd)így nem tudom hogy asztali gépen hogy indulnak.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 8GB 256GB 1 év garancia
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Logitech z5500 5.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest