-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dévacsen
senior tag
válasz
t72killer #9669 üzenetére
Nem mertem múltkor írni,de ha nálad lassít az adguard,akkor valószínű azért távolítottam el én is,nem tudtam biztosra miért vettem le.Az uBlock Origin nem fogja a rendszert,és pl:a pcmag oldalon az adblock 32 őt blokkol az uBlock origin 43 at,háttér megállapodást kötött a fejlesztő több reklám,és követő céggel,ezt olvastam tavaly,azóta nem használom az adblockot,és eggyik verzióját sem.Nem érdemes a böngészőt kiegészítőkkel teleszórni,nálam csak 3 van abból 2 ki van kapcsolva,csak akkor indítom őket ha használni akarom,csak az uBlock megy.Sokszor ez lehet a bibi,lassulásoknál,oldalbetöltődésnél és a vírusirtókra gondolnak.Az előbb nem írtam hogy a bootolás idő megnövekedéshez érdemben nem tudok hozzá szólni az általam leírt program kombóknál,mert nálam a gyors rendszerindításnak köszönhetően minden kombóval 15 másodperc alatt használható a rendszer,(5400 hdd)így nem tudom hogy asztali gépen hogy indulnak.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Milyen alaplapot vegyek?
- Háztartási gépek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest