- Magisk
- Google Pixel topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
Windows 7 alatt telepítettem a Comodo tűzfalat (vírusirtó még nincs a gépen), és azt tapasztaltam, hogy katasztrofálisan lassú a program: ráklikkelek az ikonjára és kb 1 egész perc eltelik, míg a Comodo panel előbújik (!).
A gép egyelőre nincs netre kötve, lehet, hogy ez lenne a gond?
Másik problémám, hogy a Trustport Antivírussal nem képes együtt dolgozni: Miután a Trustportot installáltam, kb az összes fontos rendszerfolyamat összeomlott újraindításkor. Csökkentett módban leszedtem a Trustportot, és újra ment minden - bár a CFW továbbra is lassú.
Hogy lehetne a két játékost összebarátkoztatni?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Spórolós topik
- Renault, Dacia topik
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Home server / házi szerver építése
- Magisk
- Google Pixel topik
- EA Sports WRC '23
- OLED monitor topic
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest