Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• beleszólok

senior tag

válasz blattida #9156 üzenetére

E szerint van akinek működik.
    Még a korábbi (6-os?) verzióban találkoztam vele először, már akkor sem tudtam működőképessé tenni.
    Most van egy kb. két hete újratelepített windows-om, rajta a CIS7, de ezen sem műxik.
    Annyira nem, hogy ha elindítom, akkor az egész rendszer lefagy, csak az áramtalanítás segít rajta.

Tény, ezen a gépen sok baj van bizonyos szoftverekkel, pl. a CIS7 víruskeresője nem keres hálózati drive-on, a Samsung Kies2/3 nem képes a mobil firmware-ét update-elni, mert szintén lefagy stb.
    Korábban még ráfogtam volna mindezt arra, hogy valamit elcsesztem a telepítéskor vagy a Dell driverekkel összeakad, de a víruskereső akkor sem volt hajlandó működni hálózati meghajtón, ha a win7 SP1 telepítését követően az ethernet driver, majd azonnal a CIS7-t ment fel és a köv. boot után első dolgom volt a felcsatolt hálózati meghajtót ellenőrizni, de így sem nézte meg (log szerint a vizsgált fájlok száma 0)
    Tehát vagy az inteles ethernet driverrel akad össze vagy a win7 tesz fel valamit már a DVD-ről, ami keresztbe tesz ezeknek a szoftvereknek, illetve még előfordulhat, hogy a BIOS-ban van valami, amitől megkergül.

Más gépen nem tudtam kipróbálni, de ezen következetesen nem megy sem a Virtual Desktop, sem a víruskeresés hálózaton át. (víruskereső bugként már le lett jelentve mások által, de a kiosk módról nem találtam hasonlót)

Új hozzászólás Aktív témák