- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Magisk
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
beleszólok
senior tag
válasz
blattida #9156 üzenetére
E szerint van akinek működik.
Még a korábbi (6-os?) verzióban találkoztam vele először, már akkor sem tudtam működőképessé tenni.
Most van egy kb. két hete újratelepített windows-om, rajta a CIS7, de ezen sem műxik.
Annyira nem, hogy ha elindítom, akkor az egész rendszer lefagy, csak az áramtalanítás segít rajta.Tény, ezen a gépen sok baj van bizonyos szoftverekkel, pl. a CIS7 víruskeresője nem keres hálózati drive-on, a Samsung Kies2/3 nem képes a mobil firmware-ét update-elni, mert szintén lefagy stb.
Korábban még ráfogtam volna mindezt arra, hogy valamit elcsesztem a telepítéskor vagy a Dell driverekkel összeakad, de a víruskereső akkor sem volt hajlandó működni hálózati meghajtón, ha a win7 SP1 telepítését követően az ethernet driver, majd azonnal a CIS7-t ment fel és a köv. boot után első dolgom volt a felcsatolt hálózati meghajtót ellenőrizni, de így sem nézte meg (log szerint a vizsgált fájlok száma 0)
Tehát vagy az inteles ethernet driverrel akad össze vagy a win7 tesz fel valamit már a DVD-ről, ami keresztbe tesz ezeknek a szoftvereknek, illetve még előfordulhat, hogy a BIOS-ban van valami, amitől megkergül.Más gépen nem tudtam kipróbálni, de ezen következetesen nem megy sem a Virtual Desktop, sem a víruskeresés hálózaton át. (víruskereső bugként már le lett jelentve mások által, de a kiosk módról nem találtam hasonlót)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest