- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blattida
nagyúr
válasz
beleszólok #9164 üzenetére
Sosem használtam SL-t és nem is telepítettem, viszont sokféle gépen futott és fut a Virtuális Asztal, probléma nélkül.
Nem bugmentes a cis, de azt gondolom, hogy nálad szoftveres vagy hardveres inkompatibilitási probléma van. -
blattida
nagyúr
válasz
beleszólok #9162 üzenetére
Nem, csak én elfelejtettem, hogy Te nem a nyolcas változatot használod, a hetesben valóban ott van még a BB is...
-
blattida
nagyúr
válasz
beleszólok #9160 üzenetére
Speciális beállítások/Biztonsági beállítások/Defense+/Viruscope...
-
blattida
nagyúr
válasz
beleszólok #9157 üzenetére
Próbáld ki, hogy a hips-et átállítod tanuló módra és kikapcsolod az auto sandboxot és/vagy a viruscope-ot, amennyiben az is aktív...esetleg a hips kikapcsolását...
-
beleszólok
senior tag
válasz
beleszólok #9157 üzenetére
Hát annyit most sikerült kipróbálnom, hogy ha nincs megnyitva böngésző, akkor elindul egy virtualkiosk.exe, de semmi egyéb nem történik, leszámítva, hogy jelzi: nincs telepítve sem a Dragon böngésző, sem a MS Silverlight.
Ha elindítok egy böngészőt, akkor a windows desktop elérhetetlenné válik, gombokra nem reagál a gép (pl. Ctrl-alt-del-re sem) és csak az áramtalanítás segít. -
blattida
nagyúr
válasz
beleszólok #9155 üzenetére
Szerintem van, többek között én is közéjük tartozom.
Mi a problémád vele (is)? -
beleszólok
senior tag
válasz
beleszólok #9129 üzenetére
Közben kiderült, hogy egy régi, ismert bugról van szó, de nyár óta nem sikerült javítani...
Érdekes, hogy viszonylag kevés embernél okoz gondot. Kíváncsi lennék, mi lehet az oka.
Talán hardverben van eltérés? Mindenesetre érdekes, mert safe mode + networking működik.
Ha normál módban indítom a windows-t, akkor nem és még csak hibát sem jelez. -
beleszólok
senior tag
válasz
beleszólok #9123 üzenetére
Hát addig jutottam, hogy MSE-t hiába szedem le, hiába tiltom le a Windows Defendert (ami egyébként sem tudom, miért van bekapcsolva az MSE telepítése után is).
Ha safe mode + networking üzemmódban indítom a windows-t, akkor hajlandó network share-t is vizsgálni a CIS antivirus. Ha letiltok minden, nem MS szolgáltatást + szoftvert, az nem segít.
Hogy mi a túró indulhat el úgy, hogy a safe mode letiltja, de a sysconfig-ból nem tudom kitilitani... hát arra roppant kíváncsi lennék, de ennyire nem ismerem a windows-t. -
blattida
nagyúr
válasz
beleszólok #9120 üzenetére
Működik hálózati eszközök esetében is, mint ahogy minden más védelmi program is.
-
beleszólok
senior tag
válasz
beleszólok #9118 üzenetére
Fura egy szerzet ez a comodo tűzfal. Hiába állítottam custom rules-ra, kiengedte a samsung ssd felügyelő szoftvert a netre, egészen a magician (ez az ssd szoftver) eltávolításáig. Miután újra felraktam, már jelezte a kisérletet és blokkolni is sikerült.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Anime filmek és sorozatok
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- Ingatlanos topic!
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3416 Ft / hó áron!
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest