- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Új középpályást igazolt a Qualcomm
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stephan89
aktív tag
válasz
Stephan89 #7619 üzenetére
Csináltam róla egy képet. Ez hogyan lehetséges? Hogy csinálhat ilyet egy .pdf (!) fájl amit én hoztam létre? Egyébként a leckekönyvem a Neptun rendszerből, a Chrome által mentett nyomtatási kép feltettem pendrive-ra ami utána egy idegen gépbe is be lett dugva egy számtech boltban, utána került ismét az én gépembe.
Itt van a fájl az asztalomra másolva, most megnyitom, a CIS-től semmi reakció.
És végül a kép, látható, hogy az ikonját úgy mutatja a D+ naplóban, mintha futtatható fájl lenne és közvetlen billentyűzethozzáférése lett blokkolva:
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Önerő nélkül is. Részletfizetés. Bankmentes. Dell Latitude Intel Core Ultra7 165U 16GB DDR5 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest