- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
neverDell
tag
válasz
blattida
üzenetére
Igen. Általában két víruskeresőből (ha ebből az egyik a MSSE), nem szokott probléma lenni. A fals pozitív találatok ügyében meg érdemes megnézni a CIS fórumát. Amikor először fedeztem fel, hogy hülyeségeket beszél, regisztráltam náluk és jeleztem, hogy valami gázosnak tűnik. Nem mondom, volt aki reagáljon és két napon belül javították is, de elnézve a fórumot, rendszeresek az ilyen tévedések.
Nem mellesleg, azon túl, hogy lassítják a gépet, nem látom be, mi olyat csinálhatnak a háttérben, amivel keresztbetehetnek egymásnak. Mert hogy egymást vírusnak nézik, az még so so, elmegy. De ezen kívül...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus X370 R5 2600 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T7 Chieftec 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XT 20GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest