Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Apple Watch
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kínos szituba keveredett a Nothing
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razim K.
tag
Üdvözletem a jónépnek!
Nos olyat tettem,amire valaki azt fogja mondani,hogy bolond vagyok,más pedig helyeselni fog majd
-van regisztrált,eredeti BitDefender-Internetsecurity -m,DDDE...frissítettem azt a 2012-es verzióra,s jöttek a szokásos BitDefender kezdeti problémái...
PL. lassította a netem,a gépem és ...hogy egyszerűen fejezzem ki magam ... idióta lett
Ráadásul rákerült a gépemre pár dolog,amit nem kívánok a netre engedni
...s ugye köztudott az is,hogy a BitDef. tűzfala...nem is nagyon mondható tűzfalnak,pláne,hogy csak 24óráig jegyzi meg a dolgokat,aztán hiába állítom be,kiengedi a netre a dolgaim,amit nem szeretnék ,hogy kimenjen.Úgyhogy fogtam,leszedtem és immár 1 hete felraktam a CIS-t!
A konf. Proaktívra
Antivírus valós idejűre
Def.+ Biztonságosra
Tűzfal Biztonságosraállítva
Leaktestet lefuttattam és 340/340 -pontot kaptam,vagyis elégedett vagyok
A kérdéseim viszont a következőek:
Elég vírusvédelmet ad immáron a CIS,tehát mondható kifejlettnek az AV része,vagy esetleg többre mennék,csak COMODO tűzfal és BitDef AV párossal?
Engem most nem igazán érdekel,hogy esetleg a CIS AV ellenőrző része lassú...kit érdekel??? ...legyen jó a felismerése és pont. -tőlem átnézheti a gépet 3-4 órán keresztül is,nem zavar,legalább alapos.
Engem csupán az érdekel,hogy mit javasoltok abból a szempontból,hogy CIS,vagy COMODO tűzfal és BitDef AV?
-mindkét esetben kérek magyarázatot is
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- iPhone-t használók OFF topikja
- Robotporszívók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel topik
- Apple Watch
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest