-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MagLev
csendes tag
Sziasztok, jó reggelt!
Szeretnék kérni egy gyors helpet.
Tegnap újra lett rakva a Windows XP/SP3/32bit. Minden telepítés okés is volt addig amíg fel nem telepítettem a CIS-t. A hivatalos oldaláról töltöttem le. Rögtön utána a következő OP. rendszer indításakor ez a kép fogadott, de a telepítése után amíg ki nem kapcsoltam gépet addig minden rendben volt. Csak a következő bekapcsoláskor jelentkezett ez a kékség. Régebben is használtam comodot, akkor még a 2.4-et de akkor is volt olyan, hogy kiírta azt, hogy az inicializálása nem sikerült. Mindig le kellett szednem és újra telepítenem. Egy ideig jól működött aztán megint kezdte. Egyszer meguntam és azóta nem használtam comodot, csak most próbálkoztam volna vele megint.Van ötlet, hogy mi lehet a hiba?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2227
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hó jótállással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest