- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- Még annál is egyedibbé tehetjük a Realme GT 8 Pro-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MagLev
csendes tag
Sziasztok, jó reggelt!
Szeretnék kérni egy gyors helpet.
Tegnap újra lett rakva a Windows XP/SP3/32bit. Minden telepítés okés is volt addig amíg fel nem telepítettem a CIS-t. A hivatalos oldaláról töltöttem le. Rögtön utána a következő OP. rendszer indításakor ez a kép fogadott, de a telepítése után amíg ki nem kapcsoltam gépet addig minden rendben volt. Csak a következő bekapcsoláskor jelentkezett ez a kékség. Régebben is használtam comodot, akkor még a 2.4-et de akkor is volt olyan, hogy kiírta azt, hogy az inicializálása nem sikerült. Mindig le kellett szednem és újra telepítenem. Egy ideig jól működött aztán megint kezdte. Egyszer meguntam és azóta nem használtam comodot, csak most próbálkoztam volna vele megint.Van ötlet, hogy mi lehet a hiba?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Spórolós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1TB GTX1650 500nit 4K 1 év teljeskörű gar.
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- Dell Precision 5820 XL PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB HDD RX 580 GTS 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest