- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
OanteS
csendes tag
Sziasztok!
Valami hiba történhetett nálam, bár eddig a Revoval amit leszedtem azt le is szedte rendesen. Sosem volt még (eddig) az eltávolítások után gondom. A CIS-t távolítottam el a Revo Uninstaller segítségével, de a WIN XP még mindig azt jelzi, hogy a Comodo Internet Security ott van a gépen. A Biztonsági központban a tűzfalnál és a vírusvédelemnél is. Másik AV (NOD32/MSE) vagy tűzfal (PCTools) meg ez miatt nem akar egyelőre feltelepülni.
Írjak a comodo supportnak vagy mert ingyenes ezért szóba sem állnak ott velem?
Ingyenes szoftver hát így jártam? Ez a történet? Mondhatom nagyon pipa vagyok, hogy nem uninstallálódott le rendesen ez a comodo.Szerk: a gyári takarítóját is próbáltam de semmi változás.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 250SSD + 750HDD
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest