- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Az IFA-n már ott lehetnek a Samsung újdonságai
- Google Pixel topik
- Íme az új Android Auto!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 FE amire vágytam
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackSeven
aktív tag
Hali!
Kérnék segítséget tűzfal ügyben. Nem az én gépemen van és én csak közvetítenék, meg Comodoban nem is vagyok jártas.
Kérdés pedig, hogy hogyan tudok a Comodo tűzfalában a portokat bezárni? A 135-ös port lenne az ami nyitva van a port tesztek szerint, Állítólag valami loc-srv az ami nyitva van és ezt kellene bezárni.
Bocsi a kérdés fura megfogalmazásért, de tőlem is így kérdezték meg.Köszi előre is a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Építő/felújító topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- Elite: Dangerous
- Gaming notebook topik
- EAFC 25
- alza vélemények - tapasztalatok
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 AMD - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest