Hirdetés
- Google Pixel topik
- Nagyot ugorhat a Poco M8 Pro
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigManus
addikt
Volna egy kis gondom...
Van egy exe fájl ami megjelent az asztalon. Elindítottam, gondoltam full biztonság mellett minden ok lesz, nem ismeri sandboxba rakja, ha kapcsolódni akar akkor rákérdez a Comodo.
Nos ráqrtam de nagyon!
Nem vágta sandboxba mint ahogyan képzelte. De az asztalon megjelent két Internet Explorer ikon. Plusz a start menü mellé is beköltözött.
A röhej, ha el akarom indítani az IE-t, fel csatlakozik egy kínai oldalra, de a Comodo meg sem rezzen. Rá sem kérdezett, hogy engedélyezem-e a kapcsolatot.
Az IE8 használhatatlanná vállt. Nem érek el bizonyos oldalakat. A hosts fájlban 97 bejegyzést találtam különböző oldalak címeivel. Közte van a Symantec, ESET, BitDefender és jó pár biztonsági cég oldalának címe.Ezt jó benyeltem. Elkezdem kipucolni a gépet. Ha nem sikerül akkor vissza kell állítanom partíció mentésből.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Parfüm topik
- Bestbuy játékok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Google Pixel topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Microsoft Office és Office 365 topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Játékkulcsok : ! Legjobb Áron ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.11.)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest