- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Minden idők legjobb cicafotóival készül a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
W666W
tag
válasz
blattida
üzenetére
Persze tiszta sor nem is azért írtam mert nem tudtam azt a 10mpercet kivárni
csak furi volt..Mert szerintem tök jó ötlet ez az online telepítösdi..Ahogy néztem habár nem stopperoltam de úgy tünt mintha gyorsabban települt volna így az egész cucc mint amikor úgy kellett telepíteni, hogy telepítö futtat majd települ adatbázis lehúz ujraindít majd adatbázis frissít..annál tényleg sokkal gyorsabb..
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Számotokra mi volt az év játéka 2025-ben?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Steam topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- Diablo IV
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
- Pokémon Trading Card Game csomag BONTATLAN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
csak furi volt..Mert szerintem tök jó ötlet ez az online telepítösdi..Ahogy néztem habár nem stopperoltam de úgy tünt mintha gyorsabban települt volna így az egész cucc mint amikor úgy kellett telepíteni, hogy telepítö futtat majd települ adatbázis lehúz ujraindít majd adatbázis frissít..annál tényleg sokkal gyorsabb..