- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- iPhone topik
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
válasz
István Bp #10639 üzenetére
Szia!
Én innen szoktam kibányászni a fájlokat:
c:\VTRoot\HarddiskVolume4\
A Volume4-ben a szám helyén más is állhat. Ha már többször is futott virtuálisan valami, akkor több "Volume" mappa is lehet. Ha ki akarod takarítani a virtuális mappákat, a programablakban a "Feladatok"-ra katt (a fekete sáv elején), aztán az "Elszigetelő feladatok" fülön, ott pedig az "Elszigetelő újraindítása" kell. Ez a teljes tartalmával együtt törli az összes Volume könyvtárat, szóval előtte ments ki belőle minden fontosat.Azért furcsa, hogy ráugrik a Photoshopra. Lehet, hogy tényleg lakik benne valami?
Elvileg meg lehet adni kivételeket, de úgy vettem észre, hogy ennek ellenére virtuális környezetbe rakja azokat a dolgokat, ha olyan kedve van. Ezt csak a programablakban mutatja, nem jelez. Ilyenkor ideiglenesen ki szoktam kapcsolni az Auto-elszigetelőt, majd megint elindítom az adott programot.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest