Hirdetés
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Íme, a One UI 8
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Honor 90 - modellalkat
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
-
Mobilarena
CHUWI HI10 TABLET
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tityahome
aktív tag
válasz
Necronom #1749 üzenetére
Igen...valószínűleg úgy működne. Most tettem egy próbát úgy hogy a Phoenix os-t pendrive-ről próbáltam bootolni és előbb a Phoenix kiválasztási menü jelenik meg majd ahogy kiválasztottam egyből tovább ugrik a windows vagy android választó oldalra. Sajnos azt nem tudom mivel lehet kikapcsolni pedig a biosban van valami ilyesmi kapcsolási lehetőség amivel tettem egy próbát de az nem vált be.
Nem nagyon merem piszkálni a biost sajnos.
Utána jön az a rész mikor a windows logónál tölt egy kicsit (kikapcsoltam a quick bootot és most nem a chuwi felirat jelenik meg töltésnél) majd azt követően ugrana fel a windowsos rendszer választási lehetőség ha a Phoenixet a c-re telepíteném.Kicsit bonyolultnak tűnik amir írtam de aki használta már pc-n az érti miről beszélek.
Új hozzászólás Aktív témák
- új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi + cellular 64GB silver ezüst 2 év Apple garancia
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Apple iPad Air 1 (16 GB, Wi-Fi, Silver) Gyári dobozában, töltővel
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Tenda 4G Simkártyás Router 6hó jótállással!
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest