Keresés

Aktív témák

• wildrain

addikt

válasz air #2266 üzenetére

Nehéz a felfogásod nagyon. Shev már leírta előttem, amit gondolok. Benned ez a dolog úgy létezik, hogy JÁR neked, valójában pedig ez egy üzleti ajánlat, amit a UPC tesz két üzleti partnernek. Az üzleti életben pedig megengedett dolog az ilyesmi. Ez nem alapvető feltétel a normális élethez, mint a mozgássérültes példád esetében.
    Akkor lenne a dolog diszkrimináció, ha minden feltétel egyezne két előfizetőnél, és az egyiknek a UPC más szolgáltatást nyújtana, mint a másiknak. Tehát ha pl. az egyik APEH-os dolgozónak megadná az adott dolgot, a másiknak pedig nem. De te egy másik cég dolgozója vagy, amivel más üzleti megállapodás köttetett, ezért más feltételek vonatkoznak rád.

De nem is tudom, miért írtam le ezt, hiszen már vagy ötször olvashattad, és gyanítom, ebből sem fogod elfogadni, hogy nem neked van igazad. :)

• shev7

veterán

válasz air #2266 üzenetére

''A magyar ember meg még túl ''birka'', és nem tesz ezek ellen semmit.''

Meg talan egyet is ertenek veled, de sajnos nincs igazad...

''Az a baj, hogy az ilyenfajta hátrányos megkülönböztetéseket elfogadják az emeberek, és nem mernek kiállni a jogaikért.''

Mert nezzuk... Hol itt hatranyos megkulonboztetes? Szerintem sehol, nem kell tobbet fizetned azert a szolgaltatasert mint masnak sot. A UPC-nek szive joga eldonteni, hogy kinek milyen kedvezobb feltetelu csomagot ad. Ez NEM JAR mindenkinek. Amig jogilag nem tamadhato (es ezert santit a mozgasserult peldad, mert kb 0 parhuzamot lehet a ketto kozott huzni), es hogyan lenne tamadhato, mikor te is nagyobb szavszelesseget kapsz mint eddig, ugyanazert a penzert, addig amit itt csinalsz az neharagudj, de ugyan olyan nyafogas mint ami az adsl topicban ment, hogy milyen mar az, hogy a 2 megasok kevesebb penzert kapnak 8 megas csomagot mint a 3 megasok.

''Aki pedig szót emel, az aljas, irígy satöbbi.'' Szoval megegyszer, nem azert vagy aljas irigy satobbi, mert szot emelsz, hanem azert vagy irigy satobbi, mert sut az osszes hozzaszolasodbol a ''nehogy mar neki jobb legyen'' hozzaallas.

Hozok egy masik peldat, ami szerintem sokkal inkabb parhuzamba allithato ezzel a problemaval mint a tied. Van a vodanak egy un. Bonusz csomagja, amit akciok kereteben ajanl fel a ''kivalasztottaknak''. Akinek nem ceges/flottas csomagja van az majdnem mind szeretne olyat, megsem kaphat akarki. Akik nem kapnak ilyet azok menjenek a kossuthterre tuntetni, hogy adjanak nekik is ilyen csomagot, mert nekik az jar kulonben is kommunizmus van ha nem kapnak?

Roviden: egy fillerrel sem roviditettek meg, a upc sem baszott ki veled, hogy mindenkinek emeli a sebesseget, csak a tiedet csokkenti, igy sztem nem kicsit alaptalan a ''sirasod''.

• wildrain

addikt

válasz air #2247 üzenetére

Megdöglött a tehenem? Dögöljön meg a szomszédé is. :)

Aljas, irigy ember vagy, erről van szó.

• jerry311

nagyúr

Komolyan mindent kismilliószor kell leírni B+?

Egyszer már leírtam, aki többet hoz a konyhára az kevesebbet fizet ugyanazért vagy jobb minőséget kap azonos áron. Ennyi. Az APEH annyival jobb mint a nulla céged, hogy nem 5 előfizetést kötöttek a dolgozói a UPC-vel, hanem 500-at vagy mégtöbbet.
    Naná, hogy jobban megéri az ő picséjukat nyalni mint a tiedet.
    De ugyanígy van ez mondjuk a Chinoin-nal is.
    Kell még magyarázat?
    Ha nem hiszed menj el egy nagykerbe, ha veszel 5 alaplapot, akkor ugyanolyan nulla leszel mint a többi vásárló, nem érdekel senkit, hogy másnap bemész-e. Ha viszont veszel 500-at, mindjárt kaphatsz mennyiségi kedvezményt vagy mondjuk nem azt a raklapot kapod ami kint ázott egy hétig az udvaron...
    Éééérted?
    Kéépes voltál felfogni?

• shev7

veterán

csak az a baj, hogy nem lesz olyan, hogy chello classic, azt meg egyetlen sajtokozlemenyben sem mondta senki, hogy minden ''classic-ost'' extreme-re tesznek, csak kb azt, hogy azt a csomagot fogod kapni, ami annyiba kerul mint amit eddig fizettel.

''hanem, azert, hogy mi alapon kap egy mondjuk Apehes 10-et... Akkor legyen a DN egysegesen 5Mb mindenkinek, de ne legyen olyan, hogy x-nek 5Mb, y-nak meg 10. Ez diszkriminacio. Ennyirol van itt szo.''

Mert eddig is ket dolgozonet volt, mint ahogy azt korabban irtam. Lehet, hogy ezt valasztjak kette most, aki cafeteriaban kapja az kap 10 mbitet, aki meg ''jofejsegbol'' csak egy munkaltatoi bemutatasa utan, az meg csak 5ot...

• addikt

Értjük. Neked nem kell 10 megabit, elég 5 is, de a szomszédét is vegyék le 5-re. Persze csak azért, mert így lészen nagy igazság a Földön... :D
    Egyébként tudod miért nem diszkrimináció? Mert senkit nem ér kár. Te jól jársz, az apehes szomszéd meg egy kicsit jobban. Van ez így. Miért sajnálod tőle? Megideologizálhatod, de a helyzet az hogy irígy vagy. Ezt én is tudom, Te is tudod, a szomszéd apahes is tudja, meg még mindenki aki olvassa a postodat.
    Amúgy meg relax, pattoghatsz meg scannelgethetsz amennyi jól esik, de úgyis azt fogod kapni amit a UPC ad, ha nem tetszik le lehet lépni, ez ilyen egyszerű. Rövidebb az élet annál, hogy ilyeneken görcsölj. Szerintem.

• shev7

veterán

válasz air #2245 üzenetére

olvastad legalabb a chello honlapjat a temaban? A dolgozonet egy olyan TERMEK, amit ketfele keppen kaphatsz meg. 1. a munkaltatod cafeteria rendszerben adomentes juttataskent adja neked. 2. A munkaltatod nem adja cafeteria rendszerben, de igazolja, hogy nalluk dolgozol, es szerzodest kot a upc-vel, es akkor kaphatod meg a dolgozonetet. Nincs ilyen szerzodesem, de sztem nem szerepel rajta az, hogy neked chello classic jar (nem a szamlarol beszelek), tehat sztem azt raknak be a dolgozonetbe amit akarnak. De ehhez tenyleg latni kene, hogy mit irtatok ala. De ugyan ugy ahogy az adsl 2/3 -> 8 ra emelesnel sem ereztem megalapozottnak, hogy a 3 mbit-esek lazadoztak, hogy ok meg vannak roviditve, most sem igazan erzem. Igaz, hogy csokken a kedvezmeny merteke, de nem hiszem, hogy at lennetek verve, ha tenyleg csak 5 mbit-et kaptok.

• shev7

veterán

válasz air #2237 üzenetére

azert, mert technikailag az, de attol meg kulon termek...

• Manitou

veterán

válasz air #2185 üzenetére

Nekem szintén ez a rendszer volt régen ( egy ideje modem külön van bedugva upc telefon miatt) és nekem se nagyon változott az IP-m.

• Laca19 (a)

aktív tag

válasz air #1982 üzenetére

Szerintem, ha a dolgozóNet-et besorolják az 5MBit-es csomagba, akkor annak nem sok értelme van.
    Ha jól tudom az 5 MBit-es csomag 1 évvel aláírva: 7990Ft
    DolgozóNet: 7200Ft körül van.
    Itt még van 800 Ft kedvezmény(bár szerintem már ennek sem sok az értelme)

Most lehet hülyeséget írok, meg nem is néztem meg, de úgy emlékszem, hogy ha 2 évre ír az ember alá szerződést, akkor az 1 éveshez képest ''-1000 Ft'', tehát szerintem úgy az 5 MBites csomag lesz: 6990Ft

Tehát jobban járok, ha aláírok 2 évet, mintha DolgozóNetet használok.

Na mindegy, majd holnap megkérdem az Ügyfélszolgálatot mit tudnak róla.

Aktív témák

Hirdetés