Aktív témák
-
válasz
Hegyirabló #17860 üzenetére
Szerintem meg nem kellene ilyen szinten komolyan venni a reklámokat... Vagy a pesti hülye gyerekek csak ezt szűrik le belőle? Valami lesz, az biztos, de attól, hogy a reklámban egy kisebb, elmaradottabb falu van, még nem jelenti azt, hogy most aztán ezerrel húzzák a kábelt majd mindenhova!
-
kabelmania27
félisten
válasz
Hegyirabló #15603 üzenetére
Olyan felirat árulja el a háromszoros árnyékolást hogy tri-shield , vagy ennek rövidített változata. Az a lényeg hogy jó
-
kabelmania27
félisten
válasz
Hegyirabló #15603 üzenetére
Igazán nincs mit!
-
kabelmania27
félisten
válasz
Hegyirabló #15601 üzenetére
Akkor annyi a teendőd, hogy a modemnél húzd meg az F csatlakozót.
Ha a bejárati ajtónál van toldás akkor ott is húzd meg az F csatlakozókat.
Upc 3x árnyékolású kábelt használ mindig, szerintem jónak kell lennie
Milyen színű a kábel? Milyen felirat van ráírva? Általában Comscope-t használ az Upc, ha jól tudom. -
kabelmania27
félisten
válasz
Hegyirabló #15599 üzenetére
Sok az adási, de ettől még működik. Albérletbe 49volt nekem az adási 2es szimetrikussal, asszimetrukussal 51.
Hogy van kialakítva a kábelezés a lakásba? Esetleg ha tennél be képet az osztó(k)ról azt megköszönnémAz is jó ha leírod hogy in és 2 vagy több out van ráírva (szimmetrikus) vagy in out és tap van ráírva (aszimmetrikus).
-
kabelmania27
félisten
válasz
Hegyirabló #15597 üzenetére
Azt a képet amit kapsz a signal fülnél tedd be. Az sem gond ha nem, az a lényeg az F csatlakozókat húzd meg mindenhol. Modemnél, bejárati ajtónál ahol bejön a lakásba a kábel szokott lenni egy toldás azt is. Ha van tévé előfizetésed az osztónál is érdemes jól meghúzni.
Nem árt ellenőrizni az osztót, ha 5-850Mhz van ráírva akkor okozhatja az is a hibát. -
kabelmania27
félisten
válasz
Hegyirabló #15595 üzenetére
Minden erősítési pontra szünetmentest telepíteni nem szoktak ha jól tudom.
Nézd meg a modemed jelszintjét szerintem http://192.168.100.1/_aslvl.asp admin jelszó W2402 majd ok, ezután megint ugyanezeket kell beírni, acces level legmagasabb értékre majd ok, ezután 192.168.100.1 signal fül
Amikor gond van a neteddel akkor is érdemes rápillantani a jelszint értékekre.ű
Gazdasági válság van, örüljünk hogy fejlesztenek.... -
kabelmania27
félisten
válasz
Hegyirabló #15593 üzenetére
Megvették a Fibernet hálózatának 1/3át, a Rubicom-ot is megfogják venni. Ekkora területnövekedéshez szükségesek fejlesztések, főleg ha sokan előfizetnek 120/10-re.
Helyre fog állni szerintem a neted, tavaly albérletbe voltam internet 15volt, néha újra kellet indítani a modemet és a routert, szerintem tökéletesen működött az esetek többségében hozta a 15/1-et. Többször újra kell indítani a modemet hogy a leginkább szabad frekikre tudjon ráállni. -
jerry311
nagyúr
válasz
Hegyirabló #15583 üzenetére
Szombat ejjel neked nem tetszett a karbantartas. Ha napkozben csinaljak akkor meg 3000 embernek, akik inkabb nappal vannak ebren.
Karbantartasok mindig is ejjelre lesznek betervezve. -
Jadro
veterán
válasz
Hegyirabló #15581 üzenetére
Nálunk pénteken este esett ki a net. Késő estig nem is történt semmi, aztán reggel már volt értelme újraindítani a modemet mert lett net is. Ha épp ügyeltem volna és mindenáron kellett volna a net, akkor nagyon örültem volna, de így megoldottam mobilnettel a szórakozást.
-
kabelmania27
félisten
válasz
Hegyirabló #15583 üzenetére
Melyik csomagod van? Használsz routert? Ha igen, közvetlenül is lassú a net? Milyen a modemed? Jelszinted milyen? 192.168.100.1
-
kabelmania27
félisten
válasz
Hegyirabló #15581 üzenetére
Lehet, hogy csak karbantartás miatt nem működik megfelelően.
Indítsd újra a modemet, lehet megjavul. -
vargalex
félisten
válasz
Hegyirabló #12252 üzenetére
Hi!
Szerintem az emberek többsége inkább a torrent sebességre panaszkodik. Persze vannak olyanok is, akik a net sebességére.
-
BTO
őstag
válasz
Hegyirabló #12237 üzenetére
hát én ugy tud hogy a tréonline is csak a szolga idö alatt van mail cim ugy hogy ne csodálkololjá ha eltünik a tréonline mail.
-
BTO
őstag
válasz
Hegyirabló #12237 üzenetére
upc.hu
internet ,oszt megnéd hogy mi jár a csomagod mellé,mennyi mail,vagy alias és ottan megkereséd a hozzávalo oldalt hogy hol csináhatol még mailt. -
BTO
őstag
válasz
Hegyirabló #12231 üzenetére
freemail,hot mail -msn.com- citrom mail,szabad emailok amik szolgaváltás után is megmaradnak,mert a szolgák azok csak a szolgálati idöre adnak mailt.
Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged